avatar

Hilde Oreld

Mine siste artikler
– Ledergruppe? Det ble helt feil, så vi fjernet den
Konsulentselskapet Alvs nye lokaler utformes som et hjem på 500 kvadratmeter med blant annet kjøkken, stue, soverom, shuffleboard og vinskap. – Vi vil skille oss ut, både for kundene og de ansatte, sier gründer Marcus Sahlin Pettersen.
Norsk startup: – Vi hadde ukentlige samtaler med Det hvite hus
Thomas Walle bygget opp musikkstrømmetjenesten Tidal. Nå har han hentet over 350 millioner kroner til Unacast. Det hvite hus, eiendoms- og forsikringsgiganter og USAs svar på FHI er blant brukerne.
– Det er galskap det vi driver med
Kundene står i kø for Alv-gründer Marcus Sahlin Pettersen som snart har 40 ansatte. Nylig flyttet de inn på et 500 kvadratmeter nytt «hjemmekontor» med kjøkken, stue, soverom, shuffleboard og vinskap.
Nå blir birøkting high tech
Biene dør som fluer over hele verden. En birøkter-ingeniør vil stoppe massedøden med bruk av blant annet lysterapi, kunstig intelligens, sensorer, kamera og varmebehandling.
– Da visste vi at vi hadde fått til noe ingen andre i verden har klart
Arild Sæle ble kalt naiv og rådet til å droppe gründerdrømmen. Nå seiler bokstavelig talt hans sikkerhetsløsning rundt på de syv hav. Oljeplattformer kan bli det neste.
Norsk reklamegründer har Facebook, Salesforce og Amazon på kundelisten
Arendal ble for lite for Superside-gründer Fredrik Thomassen (33). Nå gjør han store penger med kunder som Facebook, Cisco og Amazon.
– Ikke fjern øl og sjokolade fra kostholdet
Er årets nyttårsforsett det samme som tidligere år? Å trene mer og gå ned i vekt? Den tidligere toppsvømmeren Sander Andersen vet hvorfor du bommet i fjor.
Monstervekst for norske netthandelsgiganter
Annerledesåret har satt fyr på digitale handlevaner. Fem stjerner innen netthandel kan melde om alt fra 60 til 300 prosent vekst i 2020.
– Vi tjener penger mens vi sover
Barndomskompisene fra Nittedal snappet opp en forretningsmodell hos Amazon, en mulighet nesten ingen i Norge kjenner til.
– Jeg fikk helt panikk da Dagens Næringsliv ringte
FundingPartner tryller frem lån der bankene sier nei.