avatar

Ivar Engerud

Mine siste artikler
Da Bjørn Monsbakkens hobby tok overhånd måtte noe gjøres. Resultatet ble Ådalsbruk Motormuseum
Ådalsbruk, Løten: Noen gjør «litt mer» ut av hobbyen enn andre. Bjørn Monsbakkens bilentusiasme endte med eget museum med over 50 biler og enda flere MC.
Rolls-Royce' «ukjente» fabrikk: Opprinnelige eiere inkluderte president Woodrow Wilson og familiene Guggenheim og Bloomingdale
Alle vet at Rolls-Royce produseres i England, men for hundre år siden åpnet de fabrikk i Springfield, Massachusetts for det amerikanske markedet.
Selger unna luksuriøs gigantsamling
Liechtenstein er ikke det første landet du tenker på med fine biler, men nå kommer en fremragende Rolls-Royce- og Bentley-samling for salg.
Unik dokumentering av bilens inntog: Norges første bilfotograf
Anders Beer Wilse var Norges største fotograf i første halvdel av forrige århundre. Han var også den som dokumenterte bilens inntog i Norge.
Fiat-eier feires av Ferrari
Fiat-eier Gianni Agnelli var Ferrari-entusiast hele livet, i mer enn 50 år fra 1947. Nå feires Agnellis bånd til Ferrari med en utstilling i Museo Enzo Ferrari.
De selger titusenvis til nordmenn hvert år, men importøren jaktet på én spesiell bil
I flere år jaktet Møller Mobility Group på spiren til selskapet. Lykken var stor da selskapet fant en norsk 1936 Dodge solgt av Strømmen Auto.
Original Shelby Cobra på auksjon: Salgsprisen overrasket
Prisen ble akkurat den samme som i 2007 da Barrett-Jackson solgte Carroll Shelbys personlige 1966 427 Super Snake: 5,5 millioner dollar.
Ultrasjelden og legendarisk – nå er den solgt for rekordsum
Bugatti Royale rager over det meste som er produsert i bilverdenen. Nå er én av de seks som finnes solgt for en rekordsum. 
Sigfred Eriksen (47) lærte seg karosserifaget ved å se på YouTube – nå har han kunder fra hele landet
LENA: Sigfred Eriksen lærte seg tynnplatearbeid via YouTube og startet eget verksted i 2017. Nå har han kunder fra hele landet som ønsker å få restaurert karosserier til klassiske biler.
Finansavisens veteranbilekspert om denne unike Mercedesen: – Det føles nesten som en forbrytelse
Eikefjord: Det finnes klassiske biler med patina, men denne originale Mercedes-Benz 190 SL med kun 15.300 kilometers erfaring slår det meste.