KjøpLogg inn
avatar

Ivar Engerud

Mine siste artikler
Verdens eneste?
Ta gjerne et dypdykk i Google, men du finner neppe mer enn én 1929 Hupmobile 8 Phaeton. På ti måneder restaurerte Kjetil Steineide den til en perle.
Logoen oser BMW, men dette er en EMW
Logoen oser BMW, men dette er en av 21.250 produserte EMW 340. Bygd i Eisenach i Øst-Tyskland i 1953 og solgt ny så langt nord som i Bodø.
Hinter om elektrisk sportsbil fra Alpine
Alpine er på vei inn i de elektriskes rekker. Første smakebit er A110 E-ternity, lansert under Frankrike GP for å feire merkets 60-årsjubileum.
Stilles ut på prestisjemuseum
Kunstneren Andy Warhol jobbet for Mercedes-Benz da han døde i 1987. Nå stilles de verkene han rakk å gjøre ferdig ut på Petersen-museet i Los Angeles.
Kan bli årets dyreste
Sjeldne Ferrarier med god racinghistorie betyr høy pris. Lite slår denne 1955 Ferrari 410 Sport Spider som skal selges av RM Sotheby’s.
Ikke noe annet sted i verden omsettes så mange dyre biler på så få dager
Det brygger opp til uvær når verdens ledende auksjonshus braker sammen i Monterey til en firedagers fight om de rikeste kundenes penger.
Gjenopplives
Toyota gjenoppliver et gammelt modellnavn med Crown, men det er ikke mye nostalgi og retro over den nye crossover sedanen.
Én har funnet veien til Norge
De sentrale personene bak den originale Shelby GT350R har båret på en drøm siden 1965: Å forbedre den. Det har de gjort, og én har funnet veien til Norge.
Mer av alt
I ly av den norske fellesferien lanserte Volkswagen en ny Amarok. Den tilbyr mer av alt når den kommer ved årsskiftet, men ikke elektrifisering.
En god unnskyldning til å feire
Mercedes-Benz jobber frenetisk med å skru opp imaget, så da teller 55 år som en god unnskyldning for å feire AMG med en spesialutstilling.