avatar
Redaksjonssjef Eiendom

Kaare Martin Granerud

Mine siste artikler
Asylnedgangens tapere
I dag er inntektene i Norlandias asylmottak 15 prosent av hva det var under flyktningekrisen, tolketjenesten går med store tap og 1.200 ansatte er sagt opp.
Betaler mellom 1 og 1,8 prosent i salgsforsikring
Heimgard Bolig vil være den største boligbyggeren i markedet med de laveste medianprisene på bruktboliger. Da betaler de gjerne for å forsikre salget.
Fikk barbert inntektene i Litauen
En stor kunde kappet i leiekontrakten, og inntektene falt kraftig for Baltic Sea Properties.
Til himmels med 45 prosent rabatt
Olav Thon Eiendomsselskap-aksjen satte all time high i går, tross en rabatt på 45 prosent. 
Fra 22,5 til 45 mrd. på fem år
I 2014 var den verdijusterte egenkapitalen i OBOS på 22,5 milliarder. I fjor passerte den 45.
Vil lagre i 30 nye byer
– Vi ser et potensial på 30 markeder i Norge som ikke har lagertilbud i dag, sier finansdirektør Cecilie Brænd Hekneby i Self Storage Group.
Sterk vekst i minilagre
Self Storage Group-sjef Fabian Søbak kunne vise god inntekts- og resultatvekst i selskapet, men styrets strategiske gjennomgang hadde han ikke noe nytt å fortelle om.
To år med skrøpelig inntjening
Nedskrivninger og restruktureringskostnader på 910 millioner har ridd Veidekke som en mare i 2018 og 2019, og konsernsjefen er ikke fornøyd.
Veidekke-sjefen: - I sum et svakt resultat for 2019
Veidekke presenterte tirsdag regnskapene for fjerde kvartal og 2019, og konsernsjef Jimmy Bengtsson er ikke fornøyd med tallenes tale.
Boligsmell for arkitekter etter utbyggerkonkurs
Et boligprosjekt i Trondheim gikk fullstendig galt, og nå har Høyesterett dømt arkitektfirmaet til å betale 12,2 millioner kroner i erstatning til kjøperne etter at utbyggeren gikk konkurs.