avatar

Lars K. Midtsjø

Mine siste artikler
Svensker gjør temposkifte i klesindustrien
Høye bukser og korte overdeler. Det var trenden i 1920. Et århundre senere gjør to svensker butikk på gensere etter samme mal.
Verdens villeste mikronasjoner
Mens verdenssamfunnet er bekymret for global oppvarming, proteksjonisme, handelskriger og anti-globalisering finnes det statsledere som er mest opptatt av å ha nok kakedeig til å drive nasjonen sin.
Preppiens død: Den amerikanske drømmen henger i en tynn tråd
Den amerikanske drømmen henger i en tynn tråd.
– Vi har ikke merket så mye av en såkalt resesjon i kunstmarkedet
Da Loïc Gouzer auksjonerte bort et Leonardo da Vinci maleri for 450 millioner dollar i fjor, ble han kjent som mannen bak verdens dyreste auksjon. Nå skal han auksjonere ett kunstverk i uken via en app.
Idyll i skogkanten
Selvdyrkede grønnsaker, lokale dyr og et svømmebasseng som går ut til Themsen. Et opphold på Soho Farmhouse kan minne litt om å dra på en intim hyttetur med totalt fremmede.
Mallorcas store klassereise
Kunst i verdensklassen, anerkjente designhoteller og ni Michelin-restauranter på en liten øy i Middelhavet. Det har skjedd mye siden de første nordmennene satte seg på et charterfly på vei til Mallorca for 60 år siden.
Ralph Lauren: Fra amerikansk middelklassedrøm til hiphop
De fleste kjenner til Ralph Laurens upåklagelige bilde av den hvite middelklassen. Historien om den amerikanske designerens forhold til hip hop har i midlertidig ikke blitt fortalt. Det er et obskurt stykke motehistorie.
Postkort fra IKEAs vekkelsesmøte
Hvert år holder IKEA sitt eget vekkelsesmøte i Sverige, hvor en blanding av trendpersonligheter og IKEA-folk blir invitert for å se hva som koker i den svenske maskinen.
Møt fotografen som utforsker forlatte franske slott
Den post-apokalyptiske estetikken blant «Urban Explorers», har aldri føltes mer treffende. Vi har tatt en nærmere titt på Europas falmende rikdom sammen med en fotograf med portforbud i Frankrike.
Hva er tennisballens farge?
Hvilken farge er egentlig tennisballen? Selv om verdens beste tennisspiller har gitt sitt svar, har TV-personligheten Sir David Attenborough hatt størst påvirkning på ballens utvikling.