avatar

Lena S. Falck

Mine siste artikler
Gir bilister tilgang til private parkeringsplasser
Oslo får stadig færre parkeringsplasser. Samtidig står en del private plasser tomme deler av døgnet. Nå lanserer Parkit en delingsmodell for parkeringsplasser.
Sikter mot å passere Foodora i år
Takeaway-markedet i Norge estimeres til 3,5 milliarder kroner. Just Eat girer nå opp, og akter i år å doble sin markedsandel her til lands.
Vil mikse cocktails verden over
Med cocktailclub.com akter norske Quenched å erobre det globale markedet for drinkmiksing i hjemmet. Etter kapitalinnhenting er målet drinknasjonen USA.
Jubelkvartal for sportskjedene
Norske sportskjeder har lagt bak seg sitt beste første kvartal noensinne. Til tross for nedstengte butikker, melder enkelte aktører om omsetningsvekst på godt over 60 prosent.
Finsk kjede vil åpne 40-50 restauranter i Norge
Utenlandske restaurantkjeder står i kø for å åpne i Norge. Med retter fra Midt-Østen og fokus på vegetarmat akter finske Fafa’s å ta sin del av det norske hurtigmatmarkedet.
Gjennombrudd i Tyskland for norsk akevittnykommer
Rebel Spirits oppnådde på fredag full pott i en internasjonal brennevinskonkurranse. Nå entrer den norske akevittprodusenten gigantmarkedet Tyskland.
Tar ølutsalg og puber på børs
Fjoråret bød på et etterlengtet pluss på bunnlinjen for Gulating Gruppen. Nå skal ølutsalg- og pubkjeden noteres på OTC-listen.
Mange fjær ble til mange flere millioner
Med stengte grenser og restauranter boltret nordmenn seg mer på kjøkkenet i 2020. Det skapte et kraftig løft for Rema Industrier-eide Stanges Gårdsprodukter.
Mistet 59 prosent av omsetningen
Fjoråret gikk hardt ut over restaurantgruppen Bølgen & Moi. Dersom samfunnet ikke åpner opp igjen i overskuelig fremtid er det usikkert om selskapet kan drive videre.
Selger ulltøy kun via egne kanaler
Ulltøyprodusenten Lanullva droppet kjedene, og har via egne butikker og nettbutikk bygget opp en ullbedrift som omsetter for over 60 millioner kroner.