avatar

Linn Marie Hammernes

Mine siste artikler
Moods of Norway-krangel avgjort i Høyesterett
Konkursboet til Moods of Norway fikk medhold i Høyesterett i en krangel med Barnas Hus om 400.000 kroner etter kjøp av et parti barneklær.
Tar opp kampen om styreplass for fiskemilliardær
Majoritetseierne i Blom Fiskeoppdrett reagerer på at minoritetseier Coast Seafood gikk rettens vei for å stanse styreplass for milliardær Ola Braanaas, uten at de fikk komme til orde.
Vil stanse fiskemilliardær i styret, fikk medhold i retten
Coast Seafood vil ikke ha konkurrent Ola Braanaas inn i styret i deleide Blom Fiskeoppdrett, i frykt for at sensitiv informasjon skal komme på avveie. Nylig kjøpte Braanaas 7,5 prosent av morselskapet.
2020 Bulkers-topp: Gode muligheter for rekordutbytte
Med tørrbulkrater på sitt høyeste på ti år seiler 2020 Bulkers i medvind. Adm. direktør Magnus Halvorsen venter ingen korreksjon med det første, og ser for seg høyere etterspørsel etter frakt fremover. 
Måtte avvise kunder som ville kjøpe aksjer
DNB Markets tjente over 1,7 milliarder kroner i årets første tre måneder, godt hjulpet av stor børsinteresse. – Den største utfordringen har vært at vi på sett og vis har vært utsolgt, sier DNB-markets-sjef Alexander Opstad.
Får 51 mill. i erstatning av staten
Reiseoperatøren TUI får over 51 millioner kroner i erstatning av staten for sitt tidligere hovedkontor, som skal rives i forbindelse med utbyggingen av E18.
Frogner-drapet: Byggekonflikt mellom drapsofferet og siktede
I desember 2020 ble siktede i drapssaken på Frogner dømt til å betale 11,8 millioner til drapsofferet, etter to mislykkede boligprosjekter på Frogner. Politiet bekrefter en forretningsmessig kobling.
Matte, lykke og gambling
Den svenske matematikeren David Sumpter mener det finnes ti hemmelige formler som kan gi suksess på alle områder i livet.
Frykter advokattjenester kan bli forbeholdt de rike
Eierstrukturen i advokatbransjen må gjennom en endring, slik at ikke bare de rikeste personene og største selskapene har råd til å kjøpe juridisk hjelp. Det mener en advokatgruppe, som nå tar kampen opp mot Advokatforeningen.
Svindeloffer må betale erstatning til kortselskapet
En mann i 40-årene må betale nær 90.000 kroner til Entercard etter at samboeren misbrukte hans BankID og passord for å ta opp forbrukslån og kredittkort i mannens navn.