KjøpLogg inn
avatar

Marius Lorentzen

Mine siste artikler
Regjeringen gjør som Sverige: Sier nei til mer SAS-hjelp
Regjeringen sier blankt nei til å være med på kronerullingen i SAS, slik som deres svenske kollegaer. Dermed må SAS vende seg mot den danske stat, Wallenberg og nye investorer for å få fylt på kassen.
FA Motor: Plugin-fall og elektrisk kabriolet
Vi tar en prat med FA Motors Håkon Sæbø som viser oss en ny Mercedes få nordmenn vil ha og en annen mange vil ha. I helgen kan du lese om det og en elektrisk kabriolet.
Varsler børsnotering i 2023: Vil erobre diabetes-markededet med spray
Det norske firmaet InsuLife vil ta sin del av at marked på hundrevis av milliarder. Vi prater med en av gründerne i selskapet, adm. dir. Åge Nærdal.
Vil erobre diabetes-markedet med spray
Fredlys tanksalg, flygende el-båter og insulin på spray
Sjømatnæringen samles i Bergen: Her er Paretos favoritter
Kan lakseprisen gå enda mer, hvor mye svir fôrkostnadene og vil oppdretterne få låne penger til alle investeringene sine?
Glem «Tina», nå er det «Tara» som gjelder
Etter mange år med lave, null eller til og med negative renter er verden nå snudd opp ned. Det får også følger for hvor man kan sette pengene sine til en grei avkastning. 
Noen juveler med lave multipler
Har vekst- og tek-aksjene falt nok til at de er interessante? Mer om det, hvor lenge man bør sitte i oljeaksjer og noen juveler i shipping får du høre mer om når porteføljeforvalter Hans Thrane Nielsen i Storebrand er gjest i studio.
Oljedirektøren går til Vår Energi
Oljedirektør Ingrid Sølvberg går tilbake til bransjen og blir konserndirektør i Vår Energi. Oljeselskapet gjør også andre endringer.
Hegnar venter norsk rente-dobbel
Trygve Hegnar er på plass i studio for å kommentere USAs rentemøtet i forrige uke og hva vi har i vente når vår egen sentralbanksjef, Ida Wolden Bache, går opp på podiet etter sitt rentemøte på torsdag.