avatar

Marius Stabell Eriksen

Mine siste artikler
Volvo: Setter verdensrekord i tilbakekallelser av biler
100.000 biler er tilbakekalt i Norge etter isolerte problemer med bremser i mars, setebelter i juni og mulighet for motorbrann i juli.
Nær havari for Brøvig-familien
Med nedskrivninger på 450 millioner siden 2009 og årlige underskudd i 100-millionersklassen, nærmer investeringsselskapet til Brøvig-familien seg havari. 
– Gründere er blitt de nye heltene
Innovasjon Norge har doblet tilskuddet til nyetableringer og tredoblet tilskuddet til etablerte bedrifter etter 12. mars i år. 
Dobbel master ga digital hjernehelse-oppstart
I en alder av 26 år har Cathrine Ro Heuch gjennomført to mastergrader ved NTNU, jobbet med startups ved UC Berkeley og lansert hjernehelseappen «Brain Twin».
Sørlandschips tygger markedsandeler
Potetgullgiganten har økt omsetningen og markedsandelen eksepsjonelt på ti år. Potetene ruller videre i 2020.
100 millioner rett i lomma for Bøhler
Erik Bøhlers investeringsselskap Macama håvet inn i 2019. Selskapet taper ennå på Green Resources, men har snudd bunnlinjen etter to år med underskudd.
Tiende år med kanonoverskudd for Gasnor
Gasnor har hatt positive bunnlinjer siden finanskrisen, og overskuddet fortsetter inn i 2020.
– Jeg håper Britney Spears melder seg på i presidentvalgkampen
– Den nye E18 vil gjøre at folk uten Tesla og au pair også kan bo i Asker, jeg synes den bør bygges, sier Askeladden-gründer Martin Schütt.
– 2020 er helt ødelagt for oss
Med et samlet underskudd på 1,1 milliarder siden 2015, har selskapet fått hard motvind de seneste årene. Utsiktene er ikke lysere. 
Konkursutsatte Sensonor: Første gang med positiv egenkapital
De første årene var vi små og hadde også et par utviklingsprosjekter som gikk rett til helvete, sier adm. direktør Thomas Bull-Larsen i Sensonor.