KjøpLogg inn
avatar

Martin Brennmoen

Mine siste artikler
Måsøval rir høy laksepris
Høy spoteksponering har betalt seg for Måsøval så langt i år. – Måsøval vil ri på veldig høye priser spesielt nå i andre kvartal, sier Knut-Ivar Bakken i SpareBank 1 Markets.
Sikter mot Oslo Børs for å få høyere prising
En notering av Ferd-dominerte Benchmark Holdings på Oslo Børs kan skje allerede i år.  – Vi ser fordeler av å komme tettere på det som er et veldig sterkt miljø for akvakultur, sier konsernsjef Trond Williksen.
Roper kjøp på salgsrykter i Fredly-rederi
Ryktene svirrer om at Arne Fredlys Hunter Group er på vei til å selge opptil hele flåten. Det får DNB Markets-analytiker Jørgen Lian til å mane til kjøp.
Cambi sikrer seg kontrakt
Cambi har sikret en kontrakt for kjøp av teknologi fra Veolia Water Technologies.
Rekordresultat for Saudi Aramco
Saudi Aramco rir på høye oljepriser. Det førte til rekordresultat i første kvartal
Grieg Seafood venter kostnadsboom
Grieg Seafood leverte rekordresultat i første kvartal, men kostnadsspøkelset lurer i bakgrunnen.
Kanonresultat fra Grieg Seafood
Grieg Seafood rir på høye laksepriser, og leverte beste resultat i et første kvartal noensinne. Operasjonelt driftsresultat ble på 453 millioner kroner, som var bedre enn hva analytikerne ventet.
Kursras etter kontraktsbom
SalMar leverer bedre på oppdrett, men taper på fastpriskontraktene. Nå ventes kontraktsandelen kraftig opp i andre kvartal.
Dårligere enn ventet fra SalMar
SalMar leverte et operasjonelt driftsresultat på 1.262 millioner kroner i første kvartal. Det var likevel lavere enn hva analytikerne ventet.
Utbyttedryss fra Mowi
Mowi leverte et rekordresultat på 207 millioner euro i første kvartal. Det er gode nyheter for aksjonærene som kan gni seg i hendene over enda mer utbytte.