avatar

NTB

Mine siste artikler
Nav-sjefen og statsråden uenige om kjennskap til mulige justismord
Nav-sjef Sigrun Vågeng og arbeidsminister Anniken Hauglie er ikke enige om når Nav forsto at feil regelforståelse kunne føre til at uskyldige ble dømt.
Widerøe langer ut mot MDG – mener flyprisene vil øke 30 prosent
Widerøe går hardt ut mot MDG. Flyselskapet mener økt skattlegging av flyreiser truer kortbanenettets eksistens og forsinker det grønne skiftet i luftfarten.
Ber Vedum bytte side
Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum befinner seg i selskap med skattekåte utgiftspartier, mener Frp-leder Siv Jensen. Nå ber hun Senterpartiet om å bytte side.
Medisiner billigere i Norge enn i mange andre land
En sammenligning av prisene på 13 vanlige medisiner i 50 land viser at det norske prisnivået ligget 5,26 prosent under mediannivået.
Har gitt norske kommuner bøter for 1,4 milliarder
Norske helseforetak har gitt kommuner som ikke tar imot en pasient etter et sykehusopphold, bøter på nærmere 1,4 milliarder kroner fra 2012 til 2018.
MDG vil stoppe alle nye «monsterveier»
MDG vil skrote motorveiprosjekter som ikke er igangsatt. Det skal gi 8 milliarder kroner til kutt i kollektivpriser, gratisreiser, tog og sykkel- og gangfelt.
Sveriges Riksbank tar grep – vil kvitte seg med «brune» obligasjoner
Sveriges Riksbank vil slutte å investere i statsobligasjoner fra land som etterlater et stort klimaavtrykk som et tiltak for å få ned klimautslippene.
Prins Andrew frasier seg alle offentlige oppdrag
Prins Andrew frasier seg alle offentlige oppdrag etter sitt intervju om koblingene til domfelte Jeffrey Epstein, melder Sky News.
Slik slipper du avgifter på godteri og brus
Produsenter og importører som gir sjokolade og brus til veldedige formål, skal slippe å betale avgifter for dem, har regjeringen besluttet.
Hevder Trump vil presse frem gransking av Joe Biden
USAs EU-ambassadør mener president Trump holdt tilbake militærhjelp til Ukraina og utsatte et toppmøte for å presse fram etterforskning av Biden-familien.