avatar

NTB

Mine siste artikler
Forlot budsjettforhandlingene etter en halvtime tirsdag kveld
Frp-leder Siv Jensen forlot forhandlingene om statsbudsjettet etter bare en halv time. Hun sier det er opp til regjeringen å finne en løsning.
Enighet om økt skatt på vindkraft
Regjeringspartiene og Frp er enige om økt skatt på vindkraft og ber regjeringen komme med forslag til hvordan det kan skje.
Italia og Østerrike krangler om skibakker
Italias statsminister Giuseppe Conte ber italienerne droppe skiferier i juleferien. EU oppfordres til å stenge kontinentets skibakker for å hindre koronasmitte.
Arbeidstilsynet truer med strenge coronareaksjoner
Arbeidstilsynet vil prioritere kontroll av smittevern og importsmitte på norske arbeidsplasser. Brudd på regelverket vil bli møtt med strenge reaksjoner.
Russland: Sputnik V-vaksinen er 95 prosent effektiv
Russiske myndigheter varsler at den russiskproduserte Sputnik V-vaksinen mot coronavirus er 95 prosent treffsikker.
Oslo med i allianse: Klimabyer vil halvere utslippene fra byggeaktiviteten
Oslo, Los Angeles, Mexico by og Budapest går sammen om et løfte om å halvere klimautslippene fra byggeaktivitet innen 2030.
Esa-ja til forlenget flystøtte
Den norske støtten til kriserammede flyselskaper er igjen godkjent av EØS-tilsynet Esa. Støtten skal vare til slutten av juni.
Færre etablerere av nye aksjeselskaper
Flere kvinner, men færre menn, etablerer aksjeselskaper. Til sammen falt antall nye etablerere av aksjeselskaper med 1,1 prosent fra 2018 til 2019.
Musk forbi Gates på rikingliste
Entreprenøren Elon Musk har gått forbi Microsoft-gründer Bill Gates og er nå verdens nest rikeste person, viser Bloombergs milliardærindeks.
Ivrig vedfyring på hjemmekontor – verre luftkvaliteten enn biltrafikk
Vedfyring er mye verre for luftkvaliteten enn både biltrafikk og oljefyring, mener Norsk institutt for luftforskning. Økt bruk av hjemmekontor bidrar negativt.