avatar
Journalist

Nina Skalleberg

Mine siste artikler
Etterlengtet opptur for Ice-aksjen
Investorer har gitt Ice-aksjen en kald skulder siden august i 2019. Men etter fredagens kvartalsrapport gikk aksjen hele 13 prosent, og det på høyt volum.
Navamedic hoppet på børs
Navamedics kvartalsresultat ble positivt påvirket av børsnoteringen av Observe Medical, og negativt påvirket av leveranseutfordringer knyttet til Imdur.
– Veldig overbevist om kjøpet på Newfoundland
På Shetland tapte Grieg Seafood rundt 4 kroner pr. kilo laks i kvartalet, men konsernsjefen har tro på å nå vekstmålene i år, og på sikt med Grieg Newfoundland. 
– Selg Grieg Seafood  Kjøp heller SalMar og Mowi
Lars Konrad Johnsen i Carnegie nedgraderer Grieg Seafood fra «kjøp» til «selg». – Ikke verdt risikoen. Kjøp heller SalMar og Mowi.
Carasent-rally for investorer
Tigerstaden og Middelbord Invest eier aksjer i Carasent verdt over 60 millioner kroner etter kvartalsfremleggelsen med påfølgende rally i aksjen.
Grieg Seafood kjøper vekst i Canada
Laksekjempen Grieg Seafood kjøper Grieg Newfoundland i Canada, for å nå vekstmål.
Økte resultat med 150 millioner
Grieg Seafood økte bunnlinjen med 150 millioner kroner i fjerde kvartal, sammenlignet med samme periode året før.
– Det var et vinn-vinn-case
Kristian Ellingsen i Mowi utelukker ikke at selskapet tilbyr et nytt grønt obligasjonslån, etter at investorene kastet seg over sjømatnæringens første.
Permitterer fabrikkansatte i Kina
På grunn av coronaviruset har Mowi stengt sitt prosesseringsanlegg i Shanghai. – Det kinesiske markedet har stoppet helt opp, sier konsernsjef Ivan Vindheim.
– Det var et vinn-vinn case
Kristian Ellingsen i Mowi utelukker ikke at selskapet tilbyr et nytt grønt obligasjonslån etter at investorene kastet seg over sjømatnæringens første.