avatar

Nina Skalleberg

Mine siste artikler
Røkke-selskap skal snu underskuddet
Aker BioMarine planlegger første handelsdag på hovedlisten på Oslo Børs denne uken. Målet er oppkjøp og vekst – for å nå lønnsomhet.
Hyttekjøpere hadde millioninntekt i fjor
Hytteprisene skjøt i været i fjor. Statistikken viser at hyttekjøperne i 2020 også gjorde et byks i inntektsnivået – høyere enn normal lønnsutvikling i samfunnet.
– Blir et svært selskap verdt 100 milliarder på børs
– Vi skal på børs med det nye malaysiske selskapet – som får en børsverdi på vel 100 milliarder norske kroner, sier Sigve Brekke til Finansavisen.
– Synergiene kan være 3–5 kroner pr. Telenor-aksje
Frank Maaø mener Telenors diskusjoner med Axiata om sammenslåing av operasjonene i Malaysia blir et viktig steg for telekomgiganten i Asia.
Rekordmåned for lakseeksporten
Høyt volum sendte verdien av norsk lakseeksport til ny rekordnotering i mars. For sjømateksporten ble det nest beste måned noensinne.
Tredoblet salget av nye hytter
Det hamres og bygges i den norske fjellheimen som aldri før. Nordmenns etterspørsel etter hytter har tatt Norges største hytteprodusent til nye høyder i 2021.
Paal Hveem fyrte lynraskt av igjen – sikret Geilo-luksus
Eiendomsmarkedets Lucky Luke, Paal Hveem, har vært på ferde igjen, med et skudd fra hoften – foran seks forsmådde kjøpere.
«Påskeferie»-start for Frøy-aksjen
Det så lenge lyst ut for Frøys debut på Oslo Børs, men det manglet litt interesse for aksjen.
Klarte akkurat nedsalg til børsnoteringen
Frøy har fått fulltegnet milliardemisjonen, men NTS-ledelsen klarte bare så vidt å selge seg ned under Oslo Børs' regler for noteringen.
Traff ikke bonusblinken
På tross av milliardtap i Ice Group over flere år, er lederlønningene fredet. Men bonusfesten var ikke like spektakulær i fjor.