avatar

Olav Gram Degnes

Mine siste artikler
Fredly:– Har både kjøpt og solgt etter noteringen
Med en voldsom interesse for Flyr-aksjen på børsen bekrefter investor Arne Fredly at han nå trader litt i aksjen. Og at han også har tatt litt gevinst.
Storeiere ler av NOFI-budet på 17,8 mrd
Nordax legger inn et bud på 95 kroner pr. aksje i Bank Norwegian. Det får det belgiske hedgefondet TreeTop til å steile, og flere medaksjonærer vender tommelen ned.
Flyr tar innpå Norwegian
På tre dager har Flyr-aksjen steget 44 prosent, og markedsverdien er nær 1,1 milliarder kroner. Med det er Flyr halvparten av Norwegians børsverdi. 
Eliten tok Flyr-emisjonen – nå kommer massene
Flyr-aksjen har fått en kanonåpning på Oslo Børs. Hele 3.340 nye aksjonærer har kommet inn gjennom nettmeglerne Nordnet, DNB Markets og Sbanken.
Sikter mot tredobling av omsetningen
Den ferske mobilutfordreren i bedriftsmarkedet Nortel omsatte for 35 millioner, og gikk som forventet med underskudd. I 2021 er ambisjonen å runde 100 millioner i omsetning.
Børsens største tradere tok emisjonen
Aksjonærlisten i Flyr viser at Erik G. Braathen fikk full oppslutning på Aker Brygge da han hentet 600 millioner kroner. Flere av landets største aksjetradere er å finne på den første aksjonærlisten.
Fyller opp Braathens Back
Flyr-aksjen tok av på børs, og mens Erik G. Braathen har fylt opp første klasse med et kobbel av eliteinvestorer, hopper også Hvermannsen om bord i Flyr. 
Norwegian-trøbbel gir Flyr oppdrift
Mens Norwegian kjemper for å overleve i irske og norske rettssaler, har fondsforvaltere og privatinvestorer kastet seg over Flyr-emisjonen. Og Flyr fløy første dag på børs.
Flyr tar av på børs fullastet med eliteinvestorer
Flyr-aksjen tar av på børs, og på første klasse sitter Erik G. Braathen sammen Øystein Stray Spetalen, Arne Fredly, Steensland-familien og en rekke fond. Også suksessinvestoren Jan Haudemann-Andersen er på aksjonærlisten.
Norwegian og SAS får konkurranse av Flyr og WizzAir: Analytiker sier «This is madness»
Konkurransen i norsk luftfart vil gi et blodbad etter corona, og analytiker Andrew Lobbenberg i HSBC kaller det galskap. – Spennende, sier Jacob Schram.