avatar
Journalist

Oliver Orskaug

Mine siste artikler
JPMorgan planlegger digital forbrukerbank
Om ikke lenge kan briter bli kunder i en ny nettbank under varemerket Chase.
Advokat mistet oversikten over 430 klienter
Den aldrende Oslo-advokaten, som anklages for millionunderslag av klientmidler, har etterlatt seg titusenvis av dokumenter som nå gjennomgås av andre advokater.
Advokat anklaget for millionunderslag
En kjent norsk advokat tok betalt fra klientene, uten å arbeide med sakene deres. Nå krever 59 klienter erstatning fra advokatens forsikringsselskap.
Flere utlendinger vil inn i Hotell-Norge
Om noen år kan tre-fire av verdens største hotellaktører være etablert i Norge, tror Pangea, som merket økt interesse for hotellinvesteringer her i landet.
Uber lanserer telefonbestilling
Uber gjør som alle andre drosjeselskap, og skal teste ut bestilling over telefon.
Fikk 25 milliarder inn på konto
I mer enn fem år har Wikborg Rein-partnerne Dag Mjaaland og Aadne M. Haga brukt det meste av tiden på én klient. Etter å ha vunnet en rettstvist over mektige Gazprom, måtte de jakte verden rundt for å inndrive milliarderstatningen.
Hjelp, vi vokser
160.000 nye kunder er på vei inn døren til forsikringsselskapet Help. Derfor må de ansette 25 advokater, og det raskt.
Flyttet flest milliarder
Thommessen og Schjødt troner på toppen av transaksjonsstatistikken for 2019. Førstnevnte var med på de største transaksjonene, mens den landet flest avtaler.
Fem nye om bord hos Arntzen de Besche
Fem nye partnere med svært ulik bakgrunn, men som samtidig komplimenterer hverandre godt, er nå på plass hos Arntzen de Besche.
Fem forlater Grette for Hjort
For andre gang på ett år forlater en større gruppe med advokater Grette samlet. Denne gang er det fem arbeidsrettsadvokater som går.