avatar

Oliver Orskaug

Mine siste artikler
Sier stopp som SANDS-sjef
Ernst Ravnaas byttet jobb for å trappe ned. I stedet ble han ledende partner og arbeidet enda mer enn før. Nå ber 65-åringen om avløsning.
Utfordret klienten med hell
En klient ble overrasket da Eirin Hauvik (34) ville endre en stor internasjonal plan. Men hun ga seg ikke og regnes nå blant de fremste advokattalentene.
Stirrer på jobben fra stuevinduet
Bare én av landets beste fiskeri- og havbruksadvokater har utsikt til et lakseoppdrettsanlegg hjemmefra. Erik Staurset Andresen (37) er en av årets unge advokattalenter.
Høyt skattet skatteadvokat
Hos Harboe & Co driver de bare med skatt og avgifter, og det passer partner Harald Hauge (50) helt utmerket. I år topper han kategorien «Skatterett».
Førstereisvinnerne
Advokatene Ida Gjessing og Hans Haugstad er begge vinnere for første gang i årets advokatundersøkelse. Lars Berge Andersen vinner i to ulike kategorier.
Heftig lønnskutt for vinneren
Dagens vinner av Australian Open får 7,4 millioner mindre i prispenger enn fjorårets vinner. Alt på grunn av coronaviruset.
Har unnsluppet digitale rettsmøter
Mohsin Ramani (36) var blant landets første som fikk corona og ble immun. Dermed steppet prosedyretalentet inn for flere Glittertind-kollegaer i retten i fjor.
Witzøe-eid selskap anklagd for omfattende juks
En tidligere fabrikksjef i milliardkonsernet Pelagia er frifunnet for grovt underslag. I retten vitnet flere om organisert juks med kjøp av fisk og manipulering av melprøver over flere år.
Kahoot forventer dobling i veksten
Kahoot-sjef Eilert Giertsen Hanoa snakker med Bloomberg om notering i USA, hva pandemien har gjort for nettbasert læring og enormt vekstpotensial.
Gruppesøksmål mot DNB er årets juridiske prestasjon
Nesten seks år gikk fra Finanstilsynet kritiserte DNB til 180.000 fondskunder ble tilkjent 350 millioner i tidenes største gruppesøksmål. Advokatfirmaet Mageli tildeles Årets juridiske prestasjon.