avatar

Ragnhild Viker Lunde

Mine siste artikler
Seier til Legelisten.no
Det er lov å publisere anonyme omtaler av leger på nettet. Det slår lagmannsretten fast. Dette er gull for Legelisten.no som lever av det.
Kvinne bak pokerklubb må betale millioner
En kvinne drev en ulovlig pokerklubb i Oslo sentrum. Nå inndrar staten 2 millioner kroner.
Nordea vil la uredelig kunde få svi
Nordea prøvde å oppheve gjeldsordningen for en uredelig kunde, men tapte to ganger. Nå sender Høyesterett saken til ny behandling i lagmannsretten.
Boligeier tapte mot Thon-selskap
Han kjøpte en leilighet og trodde han skulle få sol og slippe innsyn. Da nabobygget til Olav Thon ødela, krevde han 3,5 millioner i erstatning. Det fikk han ikke.
Konkursbo får 18 millioner
En konkurs i møbel- og interiørkjeden Habitat fikk et kostbart etterspill. Nå får konkursboet 18 millioner kroner etter en langvarig kamp med de franske eierne.
Slapp unna millionkrav fra klient
En konkurs på Sunnmøre endte med millionkrav mot rådgiverne i DLA Piper. Men Borgarting lagmannsrett mener at det ikke er noen grunn til å skyte på advokatene. De avfeier kravet.
Tapte gigantsøksmål mot styret
Et fem år langt drama om styreansvar etter investeringer i utlandet er avgjort for andre gang. Styret går fri og saksøkerne må betale en advokatregning på 13,5 millioner kroner.
Millionsmell for ektepar som solgte eiendom
Ekteparet trodde de solgte en boligeiendom skattefritt. Men staten hevdet det var et tomtesalg, og skattla gevinsten på 30 millioner kroner. Lagmannsretten er enig med staten.
Dommere refser advokatutgifter på 5 millioner
Ard Group og Fristad Invest kranglet om erstatning for avtalebrudd. Men da saksomkostningene kom på nærmere 5 millioner kroner for den ene parten alene, så dommerne rødt. 
Milliardforlik i siste øyeblikk
En milliardtvist om Follobanen ble løst rett før partene skulle i Oslo tingrett. Dermed slapp de fem uker i retten.