avatar

Sigurd Sveen

Mine siste artikler
BKK og Hafslund danner felles ladeselskap
Hafslund Eco og BKK slår sammen sine ladesatsinger i et felles selskap som skal kjempe om elbilkunder i borettslag og næringsbygg.
Bankkontoen eser ut
Nel hadde ved årsskiftet over 2,3 milliarder kroner i banken. Etter nok en emisjon økes dette til 3,5 milliarder. 
Ny Skive-bom for Quantafuel
Quantafuel-aksjen stupte etter nye forsinkelser og økte kostnader ved Skive-fabrikken. – Vi har fortsatt full kontroll, sier konsernsjef Kjetil Bøhn.
Rett opp og rett ned
Tomra knuste forventningene og leverte rekordhøye inntekter i fjerde kvartal. Likevel stupte aksjen etter en god start.
HydrogenPro knuser Nel
HydrogenPro klarer tilsynelatende å produsere grønt hydrogen langt billigere enn Nel. Det ga et kraftig kursløft mandag.
Ingen verdier i Kina
REC Silicon er i pengekrangel med sin kinesiske partner. I fjerde kvartal ble den felleseide fabrikken i Kina skrevet ned til null.
Nel gjør det best i aksjemarkedet
Nel har kjøpt aksjer i Everfuel og Nikola for 52 millioner kroner. Ved årsskiftet var disse aksjene verdt 1,7 milliarder.
Inntektshopp for Nel
NELs inntekter i fjerde kvartal steg til 229 millioner kroner, fra 176 millioner i samme kvartal året før. Selskapet taper fortsatt penger på driften.
Spår dobling etter kriseår
Hexagon Composites vil mer enn doble inntjeningen i år. Det var imidlertid ikke nok til å hindre et bratt fall i aksjen.
Circa 1,5 milliarder kroner
Australske Circa Group, med Norske Skog som største eier, prises til 1,5 milliarder kroner før emisjonen på 500 millioner.