avatar

Steinar Grini

Mine siste artikler
Elektroimportøren går på børs for 1 milliard
Herkules kan takke Gud for at de har mislyktes med å ta Elektroimportøren på børs før. Butikken vokser som et uvær, og går nå på børs for én milliard kroner.
Skivebom ga monsterpris
Eiendomsmegleren bommet fullstendig på prisen på en stor leilighet i en av Oslos fineste gater. Resultatet var 118 kjøpere, og en ellevill budrunde endte skyhøyt over takst.
Dagens 12 aksjetips
Fearnley Securities har hevet kursmålet markert etter de seneste ukenes monsteroppgang i Avance Gas.
Aksjemegler solgte skyhøyt over takst
SpareBank 1-megler Bjørn Thoresen kjøpte enebolig på Nordstrand for 17 millioner kroner for seks år siden. Da han skulle selge for 24,5 havnet fire kjøpere i ellevill budkamp.
Aksjeanalyser like som tre dråper vann
Carnegie, Arctic og ABG tok Airthings på børs. Nå har analytikerne deres laget nærmest helt identiske analyser som få av kundene vil juble over.
Torsdagens aksjetips
ABG Sundal Collier gjør et voldsomt kutt i kursmålet på Frontline etter John Fredriksens utbyttekutt.
Røkke-villa til 100 millioner i spill
Kjell Inge Røkkes kjempevilla på Madserud i Oslo skal være på vei til Runar Vatne. Prislappen anslås å være på 100 millioner kroner.
Onsdagens aksjetips
Meglerhusene er ute med åtte nye aksjeanalyser onsdag. Det er to nedgraderinger, og en oppgradering etter en kjempebom fra Pareto.
– Denne synes jeg er merkelig billig
SpareBank 1 sliter med børsnoteringen av havvindsatsingen Cadeler. Nå rykker meglerhusets tyngste mann, Peter Hermanrud, inn for å selge.
Dagens aksjeanalyser
Meglerhusene har publisert 11 analyser i dag - to nedgraderinger, to oppgradering, en splitter ny kjøpsanbefaling og en splitter ny salgsanbefaling.