avatar

Stine Grihamar

Mine siste artikler
Krever millioner av bedragerisiktet
På toppen av bedragerisiktelsen, tar konkursboet etter Erik Eriksens fallerte eiendomsprosjekter rettslige skritt mot ham og hans samboer. 
Lokket investorer med 8-10 prosents rente
Eldre småsparere ble forespeilet en fastrente på mellom 8 og 10 prosent om de ville investere i eiendomsprosjektene til bedragerisiktede Erik Eriksen.
Welcome to Ireland
Det ventes nå at den irske domstolen er i gang med «Case Norwegian» før 7. desember.
Spinnvill interesse for Norwegians gjeld
Etter at Norwegian leverte inn sin konkursbeskyttelse i Irland onsdag, våknet gjeldsspekulantene. Nå tar omsetningen av i obligasjonene.
– Økokrim har gått på trynet igjen
Tidligere Skeie Energy-sjef Christian Selmer er frikjent for grovt skattesvik i Høyesterett. 
Gjensidigestiftelsen kan få skattesmell på 256 mill.
Skattemyndighetene er uenige i verdsettelsen av Gjensidige Forsikring-aksjene som Gjensidigestiftelsen ble tilført i forkant av børsnoteringen i 2010. 
Skjeggkre til Høyesterett for første gang
Lagmannsretten mente den psykiske belastningen senket verdien på boligen.
Krever 56,5 millioner av staten etter konkurs
Tre yrkesfiskere og arvingene etter den avdøde sjømatgründeren Rolf Opsahl går til rettssak mot staten fordi de mener Mattilsynet i årevis har tolket lovverket for eksport av sjømat feil.
Rettsmaraton for vinimportør
Sjefen i vinimportøren Sagawine skal ha solgt skattefrie viner og overført flere millioner kroner til sin private konto. Nå må han møte i en fem ukers lang straffesak.
– Boet kastet inn håndkleet i ringen
Tidligere Pareto-topp Kristen Jakobsen ble saksøkt for inntil milliarden av konkursboet i Marine Subsea, men slipper å bla opp.