KjøpLogg inn
avatar

Susanne Solberg Almedal

Mine siste artikler
Nordnet får bot på 100 millioner
Nordnet Bank har ikke oppfylt krav knyttet til shortsalg, ifølge svenske Finansinspektionen og får bot på 100 millioner svenske kroner. Nettmegleren vurderer å anke vedtaket.
Husholdningenes forventninger stuper
Samtidig som Norge er i en høykonjunktur og arbeidsledigheten er på laveste nivå siden finanskrisen, stuper norske husholdningers forventninger til økonomisk utvikling fremover.
– Truslene i det digitale rom øker
– De siste to årene har cybersikkerhetsrisikoen økt og det har vært markant vekst i antall alvorlige hendelser, sier direktør for finansiell stabilitet Torbjørn Hægeland i Norges Bank.
– Det er blitt vanskeligere for kundene å orientere seg
Prismodellene for verdipapirfond er i endring. – Det er en bekymring at prismodellene er blitt mer komplekse og lite transparente, sier seksjonssjef Britt Hjellegjerde i Finanstilsynet. 
– Vi er i en ekstrem situasjon
Lerøy Seafood opplevde betydelig marginpress i nedstrømsvirksomheten i første kvartal. Investorene på Oslo Børs reagerte med å sende aksjen i grøfta.
Svakere enn ventet fra Lerøy
Lerøy Seafood nesten doblet det operasjonelle driftsresultatet fra samme kvartal i fjor. Det nådde likevel ikke opp til analytikernes forventninger. 
Skal investere for 3 milliarder i år
 – Aktiviteten er veldig god og det kommer flere porteføljer for salg, sier B2Holding-sjef Erik Just Johnsen, som skal investere tungt i år.
Advarer kundene mot å være underforsikret
Inflasjon og krig i Ukraina øker risikoen til virksomheter ved skader. Derfor går If nå i dialog med hundrevis av storkunder og advarer mot å være underforsikret. 
Resultatnedgang for B2Holding
B2Holdings ferske kvartalsrapport viser et driftsresultat på 249 millioner kroner. 
Lover snuoperasjon for skotsk tapssluk
Bakkafrost leverte et knallresultat fra Færøyene, men Skottland gir hodepine. – Det blir helt andre tall for andre kvartal, forsikrer konsernsjef Regin Jacobsen.