avatar

Susanne Solberg Nilssen

Mine siste artikler
Forbrukslånsbanker på billigsalg
Analytikerduoen Nils Christian Øyen og Tiril Flørnes Støle i SpareBank 1 Markets mener forbrukslånsbankene er lavt priset. Toppvalget i sektoren er Bank Norwegian.
– Vi har ikke vært flinke nok
Styreleder Jan-Frode Janson i SpareBank 1-alliansen erkjenner at bankene ikke har lykkes på spareområdet. – Vi har rett og slett ikke vært flinke nok, sier han.
Kameo har formidlet lån for over én milliard
Folkefinansiering er fremdeles lite i Norge, men vokser raskt. Med nye EU-regler kan veksten bli enda større. 
Vil utrede nye regler for folkefinansiering
Finansdepartementet har denne uken bedt Verdipapirlovutvalget om å vurdere norsk gjennomføring av nye EU-regler om folkefinansiering. 
Banktopp tror på ny fusjonsbølge
Etter ti år med lav strukturell aktivitet i sparebanksektoren venter banktopp Jan Erik Kjerpeseth mer bevegelse i markedet.
Kraft Bank flykter fra OTC-listen
Kraft Bank vil noteres på Euronext Growth. Tidligere sandvolleyballspiller, og nå investor, Bjørn Maaseide har planer om å bli med videre. 
Hagen misset 401 millioner
Stein Erik Hagen selger sine Komplett Bank-aksjer nær bunnivå til 313 millioner kroner. Sommeren 2018 kunne Hagen fått 714 millioner. 
Sveaas-bankene kan fly til Luxembourg
Stein Erik Hagen dumper alle Komplett Bank-aksjene til Kistefos. Det kan føre til at banken forsvinner til Luxembourg, ifølge analytiker.
Aksjestrateg peker på tre triggere for videre oppgang
Paul Harper tror enighet om støttepakke i USA kan få fart i de sykliske aksjene. Det vil være positivt for Oslo Børs, mener strategen. 
Nordmenns boliggjeld fortsetter å øke
En stadig større del av nye boliglån går til låntagere som allerede har høy gjelds- og belåningsgrad. Det bekymrer Finanstilsynet.