KjøpLogg inn
avatar

William Bugge

Mine siste artikler
Venter oljepris på 130 dollar fatet
Oljelagernivåene minker og etterspørselen øker. Nå venter oljeanalytiker Helge André Martinsen i DNB oljeprisen på 130 dollar i fjerde kvartal.
– Det haster
Klimaendringer, ressursmangel, teknologi og sosiale normer. Dette er områdene det britiske finanshuset Schroders mener man burde investere i på lang sikt.
Selger billettene 40 prosent dyrere
Norwegian sikter på en sterk sommersesong, der skyhøye drivstoffpriser fører til dyrere billetter. Det liker ikke konsernsjef Geir Karlsen.
– Tapet kunne blitt 700 millioner verre
Norwegian endte første kvartal omtrent som ventet – med et betydelig underskudd. Konsernsjef Geir Karlsen mener underskuddet kunne blitt langt verre.
Tap for Norwegian i første kvartal
Norwegian endte første kvartal med et driftsresultat på minus 849 millioner kroner.
Varsler vårrengjøring i kryptomarkedet
Kryptomarkedet er dratt ned i dragsuget av den globale børsuroen. – 90 prosent av de nye prosjektene kommer til å miste 90 prosent av verdiene, sier Arcane Cryptos Torbjørn Bull Jenssen.
– Rå inntjening i 2022
Utviklingen på Oslo Børs har vært svak, men inntjeningen til selskapene når stadig nye høyder. Hittil i resultatsesongen har analytikernes forventninger blitt knust.
Tapssluk hevder å være fullfinansiert
Pengene fosser ut av Flyr og for andre gang i år henter Flyr penger med kriserabatt. – Vi mener vi har hentet kapitalen vi trenger til å følge forretningsplanen, sier finansdirektøren.
– Åpner for enormt store markeder
Elop selger Simplifai, men tar samtidig ett steg videre i kommersialiseringen av sine scannere gjennom et patent i USA.
Anker dom om Schibsteds oppkjøp av Nettbil
Konkurransetilsynet har anket Gulating lagmannsretts dom fra mars i år til Høyesterett.