<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

WSJ: – Palestina-demonstrantene har tatt parti med ondskapen

Demonstrantenes hat mot USA, Israel og jøder viser at Benjamin Netanyahu har rett, skriver The Wall Street Journal.

Publisert 26. juli
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 196 ord
PALESTINAFLAGG I WASHINGTON: Demonstranter passerer Det hvite hus under en protest mot besøket til Israels statsminister Benjamin Netanyahu. Foto: NTB

Dette skriver utenlandske aviser på lederplass

The Wall Street Journal

Mens Israels statsminister Benjamin Netanyahu talte til Kongressen, regjerte den pro-palestinske mobben på utsiden. Demonstrantene brente amerikanske flagg mens de ropte «Allahu akbar» og skjendet monumenter med Hamas-slagord. Dette hatet mot USA, Israel og jøder viser at Netanyahu har rett når han sier at anti-Israel-protestene har tatt parti med ondskapen.

Financial Times

En feil hos den amerikanske IT-leverandøren CrowdStrike forårsaket feil på 8,5 millioner Microsoft Windows-enheter. En løsning ble raskt implementert, men det bør være en vekker at en tilsynelatende rutinemessig programvareoppdatering kan skape så mye kaos.

Die Welt

Det ble ingen konkurranse om å bli Demokratenes presidentkandidat. I stedet besluttet partiledelsen å parkere ubehagelige outsidere og rulle ut den røde løperen for Kamala Harris. Det er alt annet enn demokratisk og tyder på et parti som råtner innenfra.

Dagens Industri

Alectas investeringer i Heimstaden Bostad og tre amerikanske banker har kostet pensjonssparerne milliarder av kroner, og selskapet risikerer 50 millioner kroner i bøter. Det tilsvarer omtrent premiene selskapet fakturerte en formiddag i fjor. Bøtene vil altså bli en mindre lærepenge for Alecta enn for pensjonssparerne.