<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

WSJ: – Kamala Harris slapp unna med klisjeer

Kamala Harris slapp unna med klisjeer om middelklassen og en ny vei fremover, skriver The Wall Street Journal.

Publisert 30. aug.
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 196 ord
HIGH FIVE: Visepresident Kamala Harris hilser på velgere på vei ut fra et valgmøte i Georgia torsdag.  Foto: NTB

Dette skriver utenlandske aviser på lederplass

The Wall Street Journal

Medarbeiderne til Kamala Harris kan feire etter intervjuet på CNN. Stort sett slapp hun unna med klisjeer om middelklassen og en ny vei fremover. Dermed vet fortsatt ikke velgerne om hun tar avstand fra de venstreradikale standpunktene fra fortiden.

Financial Times

I mange år var det kun de tidligere kolonimaktene som gjorde investeringer av betydning i Afrika. Nå forsøker land som Tyrkia, Brasil og Russland å vinne innflytelse. Det gir afrikanske ledere flere mulige investorer og strategiske partnere. Men samtidig øker muligheten for dårlige valg.

Die Welt

De fleste intervjuer med Donald Trump foregår etter samme mønster. Journalister kaster kontroversielle utsagn mot ham. De er ikke interessert i svarene, men i å få ham til å ta avstand fra egen fortid. Men podcasteren Theo Von lyktes nylig i å få Trump utenfor dette skjemaet.

Dagens Industri

Med enkle, billige sivile droner kan Ukraina se alt, styre artilleriild eller direkte angripe kjøretøy eller fiendtlige posisjoner. Støtten fra Vesten er selvfølgelig viktig. Men like viktig er erkjennelsen av at den konstruktive kraften kommer nedenfra. Entreprenørånd er blitt Ukrainas superkraft.