<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Cool Company har søkt om børsnotering på NYSE

Publisert 15. feb. 2023
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 142 ord

COOL

Cool Company har sendt inn en registreringserklæring til U.S. Securities and Exchange Commission (SEC), med intensjon om direktenotering av selskapets aksjer på New York Stock Exchange i tillegg til Euronext Growth Oslo.

Det fremgår av en melding tirsdag.

Aksjen ventes notert for handel på NYSE i tillegg til Euronext Growth Oslo under tickeren "CLCO" fra 15. mars 2023. Det vil ikke bli utstedt nye aksjer i forbindelse med noteringen på NYSE.

«Vår nye tilstedeværelse i markedet i USA vil generere umiddelbar verdi for alle CoolCo-aksjonærer ved å gi enklere tilgang til CoolCo-aksjer og ytterligere handelslikviditet. I tillegg styrker dobbelnoteringen CoolCos finansielle fleksibilitet ytterligere, og supplerer vår sterke balanse, betydelige interne kontantgenerering og bevist tilgang til konkurransedyktig priset gjeld for å sikre at vi er godt posisjonert til å gripe attraktive vekstmuligheter på en forsvarlig måte som maksimerer aksjonærverdiene», sier konsernsjef Richard Tyrrell i CoolCo.

(TDN Direkt)