<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Til VM på walkover?

Publisert 24. aug. 2021 kl. 12.58
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 157 ord
GJØR COMEBACK: Den tidligere aksjemegleren Tor Helness og hans makker Geir Helgemo er tilbake på det norske bridgelandslaget etter å spilte år flere for Monaco.

Denne uken forsøker det norske bridgelandslaget å kvalifisere seg til VM i bridge, som spilles i Italia til våren. Åtte lag fra Europa går til VM og etter to kamper er det Italia som ligger på åttendeplass og det uten å ha spilt et eneste kort. Italias motstandere i de to første kampene, Skottland og Wales, nektet å spille mot italienerne som har juksemakeren Fulvio Fantoni på laget. Han er tilbake på landslaget etter fem års utestengelse og det har heller fått en kjølig mottakelse fra de andre deltakerlandene i turneringen. Nå gjenstår det 28 landskamper for Italia og Fantoni før turneringen er over og gjør de andre landene det samme som Skottland og Wales kan det bli pene 30 seire på walkover.

Baksiden er et skråblikk på det som skjer i samfunnet, i næringsliv og finans - nasjonalt og internasjonalt. Du finner fire - fem av dem på baksiden av Finansavisen hver dag.

Tips oss gjerne på baksiden@finansavisen.no