<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Like populær som Krekar

    Publisert 18. okt. 2021 kl. 21.30
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 142 ord
    IMPONERER: Skipresident Erik Røste har snart hele Norge etter seg, men så langt har han ikke vikt en eneste tomme. Foto: Ali Zare

    Skipresident Erik Røste er snart like populær som Mulla Krekar. Støttegruppen for Clas Brede Bråthen på facebook, med over 35.000 medlemmer, henger på han som en klegg og det samme gjør alt som kan krype og gå av aviser og TV-kanaler. 

    Nå har han også fått den mektige langrennskokmiteen i Akershus skikrets etter seg, men Røste rører likevel ikke en finger. Mens Krekar kastet bort store summer av fellesskapets penger på sjarmøren Brynjar Meling, så reiser Røste fortsatt land og strand rundt på egen hånd og klipper snorer og åpner nye hoppbakker som om ingen ting skulle ha skjedd. 

    For en iskald type. Slike folk trenger norsk idrett flere av.

    ———————————————————————————————————————————————

    Baksiden er et skråblikk på det som skjer i samfunnet, i næringsliv og finans - nasjonalt og internasjonalt. Du finner fire - fem av dem på baksiden av Finansavisen hver dag.

    Tips oss gjerne på baksiden@finansavisen.no.