<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

SOFF: TILBUDSPERIODE I SOLSTAD MARITIME HOLDING STARTER 30. MAI

TDN
Publisert 30. mai

Oslo (Infront TDN Direkt): Solstad Maritime Holding starter sin tilbudsperiode i kapitalinnhentingen på 750 millioner kroner 30. mai, der 63.497.303 nye aksjer vil ha en pris på 11,82 kroner pr aksje.

Det fremgår av en melding onsdag.

Tilbudet er rettet mot aksjonærer i Solstad Offshore pr 27. oktober 2023, ekskludert Aker Capital, som mottar en tegningsrett pr aksje i Solstad Offshore. Tegningsrettene vil kunne handles på NOTC-listen med ticker "SOFMART" fra 30. mai til og med 6. juni. Tilbudsperioden utløper 12. juni. Det vil ikke være anledning til overtegning eller tegning uten tegningsretter.

Tilbudet er fullt ut garantert av Aker Capital AS, som har forpliktet seg til å tegne eventuelle tilbudsaksjer som ikke tildeles. Videre har Aker Capital rett til å kjøpe tegningsretter.

Solstad Maritime Holding har uttrykket en ambisjon om en børsnotering innen 12 måneder etter gjennomføringen av tilbudet. Ingen formell beslutning er imidlertid tatt, og det kan ikke gis noen sikkerhet for at selskapet vil fullføre en børsnotering, heter det i meldingen.