<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Gir seg etter 27 år og sammenslåing

Etter 27 år som sjef for Økonomibistand trapper Terje Simonsen ned og overlater ledelsen av sammenslåingen til Cloud Connection.

Publisert 19. jan. 2023
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 194 ord
OPPKJØP OG SAMMENSLÅING: Etter 27 år som øverste sjef for Økonomibistand trapper Terje Simonsen ned. FOTO: Cloud Connection

I en pressemelding skriver ØkonomiBistand at Ganske Enkelt AS, Cloud Connection AS, EA System AB og Direktkonsult AB har slått seg sammen til Cloud Connection. Fra 9. januar har selskapet 160 ansatte i Norge og Sverige, med en samlet omsetning på 260 millioner kroner.

Equip Capital kom inn på eiersiden i 2021.

OVERTAR LEDELSEN: Monica Flo. FOTO: Peder Klingwall

– ERP, HRM og CRM er områder med stort vekstpotensial, og analyser viser at markedet kommer til å vokse kraftig fremover, årlig i snitt over 10 prosent, forteller Torkild Hebbert Haukaas, partner i Equip.

Terje Simonsen overlater nå ledelsen av selskapet til Monica Flo. Han forlater ikke selskapet, men skal bruke sin kunnskap og erfaring til å videreutvikle selskapet.

Monica Flo kommer fra stillingen som Software & Cloud-direktør i Atea. Hun har tidligere vært adm. direktør i Visma Unique og i Presentations Data (Avistic).