<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Nå er budet på Meltwater lansert

MW Investments bud på 18 kroner pr. aksje for Meltwater er lansert.

Publisert 31. mars 2023
Oppdatert 31. mars 2023
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 177 ord
ANBEFALER OG AKSEPTERER: Styreleder Jørn Lyseggen. Foto: Iván Kverme

MWTR

MW Investment lanserer frivillig tilbud om å kjøpe alle utestående aksjer i Meltwater til en kurs på 18 kroner pr. aksje i henhold til vilkårene og betingelsene som er angitt i tilbudsdokumentet, fremgår det av en melding fredag.

Meltwater og MW Investment kunngjorde 18. januar at MW Investment har til hensikt å lansere et frivillig tilbud.

Styret i Meltwater har enstemmig vedtatt å anbefale tilbudet. Tilbyder har mottatt forhåndsaksepter fra Fountain Venture og Fountain V, begge selskaper kontrollert av selskapets styreleder Jørn Lyseggen og som i fellesskap eier 89.361.830 Meltwater-aksjer, og til sammen representerer om lag 29 prosent av selskapets utstedte og utestående aksjer pr. 18. januar 2023.

Forhåndsaksepten kan ikke trekkes tilbake uavhengig av eventuelle konkurrerende tilbud på Meltwater. Sammen med Altors eierandel i Meltwater gjennom sitt holdingselskap Big Data Holding, støttes tilbudet av aksjonærer som representerer 41 prosent av Meltwaters utstedte og utestående aksjer pr. dags dato, opplyses det.

Tilbudsperioden starter 31. mars 2023, og utløper 10. mai 2023. Tilbudsperioden kan forlenges av MW Investment, men kan ikke forlenges utover 9. juni 2023, opplyses det.

(TDN Direkt)