<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

SeaBird Exploration med stor kontrakt: – En gamechanger for selskapet

Fredag morgen kan SeaBird Exploration melde om en ny flerårig kontrakt.

Publisert 14. juli 2023 kl. 09.45
Oppdatert 14. juli 2023 klokken 09.46
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 134 ord
STOR KONTRAKT: SeaBird Exploration kunne fredag morgen melde om en ny stor kontrakt. Avbildet er styrelederd Ståle Rodahl. Foto: Iván Kverme

 

Seabird Exploration kunne fredag morgen melde at de har blitt tildelt en toårig kontrakt for OBN-tjenester i den vestlige halvkule. Fartøyet «Fulmar Explorer» vil utføre tjenestene under kontrakten, som har oppstart i september, fremgår det av en melding fredag morgen.

«Vi er glade for å kunngjøre denne 2-årskontrakten. Den er en «gamechanger» for selskapet da den gir en kontantstrømsynlighet som er uvanlig i vår bransje. Med denne kontrakten er vi spesielt glade for å rapportere tilbake til aksjonærene våre en samlet EBITDA-baklog i nærheten av selskapets nåværende markedsverdi. Styret har til hensikt å distribuere eventuell overskuddskontanter til aksjonærene», sa styreleder Ståle Rodahl, i en kommentar om tildelingen.

Aksjen setter fart på Oslo Børs fredag morgen, og er klokken 09.40 opp 22,35 prosent. Så langt i år er oppgangen litt mer beskjeden, med 6,42 prosent.