økonomisk kriminalitet
Rema-kjøpmann dømt for korrupsjon og heleri
Franchisetakeren (51) fikk øl som motytelse fra Ringnes-ansatt og kjøpte minst tre halvpaller med øl svart. Han betalte med kontanter og dagligvarer fra Rema-butikken.
Witzøe-eid selskap anklagd for omfattende juks
En tidligere fabrikksjef i milliardkonsernet Pelagia er frifunnet for grovt underslag. I retten vitnet flere om organisert juks med kjøp av fisk og manipulering av melprøver over flere år.
Flengende kritikk etter Hushovd-frifinnelse
Eiendomsutvikler Ronny Hushovd ble tiltalt for grov utroskap etter et byggeprosjekt. I stedet retter dommeren kritikk mot etterforskningen og anmeldelsen som lå til grunn.
Underslo fra dødsbo og forfalsket faktura
En 47 år gammel advokat la kortene på bordet i retten. Ekstrem lang liggetid hos politiet, gjør at han fikk 150 timers samfunnsstraff i stedet for et halvt år langt fengselsopphold.
Risikerer å miste leilighet og golfklubb til 260 mill.
Hun har brukt 160 millioner på luksusvarer siste ti år. Nå risikerer hun å miste hele formuen etter kriminelle anklager.
Dommer bommet på straffeutmåling
Tingrettsdommer Eva Schei ga ett år lavere straff for hvitvasking av 19 millioner kroner. Økokrim protesterte, og nå er dommen kraftig skjerpet.
Møbelselger siktes for bedrageri
Politiet etterforsker nå Thomas A. Svensholt (46), etter at Finansavisen avslørte at han har solgt designmøbler til mange kunder som ikke fikk hva de bestilte.