KjøpLogg inn
Arctic kutter kjøp og sabler kursmål
Analytikerne i Arctic Securities nærmest halverer kursmålet på Airthings. Kjøpsanbefalingen ryker også.
To sterke flyaksjer, Tesla-smell og et viktig trendbrudd
Hovedindeksen falt 1,9 prosent sist uke, og fallet kan fortsette kommende uke. Norwegian og Flyr er i støtet, men aksjene er overkjøpte og kanskje moden for en korreksjon? Tesla utløste salgssignal fredag, og Nasdaq har brutt den lange stigende hovedtrenden. 
Kraftige analytikerjafs i Komplett
Analytikerne fordøyer alle kvartalstallene, men er ikke helt enig om veien videre for alle aksjene. Her er dagens aksjetips.
Pareto Securities: – En kjøpsmulighet
Analytikerne i Pareto Securities mener den svake kursutviklingen til forsikringsselskapet den seneste tiden representerer en kjøpsmulighet.
Oljeaksje mot all-time high – børstaper kan stige 115 prosent
Hovedindeksen på Oslo Børs falt sist uke, og det er ikke sikkert fallet stopper der. BW Energy har steget kraftig, men ligger veldig høyt i den stigende trenden. Snart i all-time high – etter en korreksjon?Patientsky Group har vært en børstaper. Aksjen, som er en av analytiker Kristian Spetalens favoritter. Ned 47 prosent eller opp 115 prosent?
Kepler Cheuvreux høyner i oppdrettskjempe
Kepler Cheuvreux, som er ute med fersk sektoroppdatering, høyner kursmålet på Lerøy Seafood.
Kan de tre norske tech-taperne få en opptur nå?
Kahoot!, Pexip og Nordic Semiconductor har falt 42 – 46 prosent i år, og to av av dem har falt over 80 prosent fra toppen i fjor. Kan det være bunnen nå? For hovedindeksen på Oslo Børs ble det ny all-time high for femte gang i år sist uke. Det kan fremdeles være mer å gå på, selv om det nå er rom for en korreksjon.