KjøpLogg inn
Ukraina-krigen gir økt risiko for cyberangrep
Nå må både regjering og rørlegger sjekke IKT-sikkerheten, skriver Petter Enholm og Ola Hermansen i Advokatfirmaet Hjort.
Øye-venn siktet for hvitvasking etter hackerbedrageri mot kinesisk milliardær
Ved hjelp av falske fakturaer sendt fra en britisk advokat, klarte hackere å hvitvaske 750.000 dollar gjennom firmakontoen til mangemillionæren Pål Jønsson (57) i Tromsø.
Hacket Nvidia – krever fjerning av kryptosperre
En gruppe hackere som hevder de har stjålet én terabyte med data fra grafikkortprodusenten Nvidia, krever nå at selskapet fjerner kryptosperren.
Anonymous hacket Putin
Den kjente hackergruppen Anonymous begikk et cyberangrep på flere russiske nettsider. Det bekrefter både gruppen og de berørte nettsidene. 
Hacker påførte eks-arbeidsgiver millioner i tap
En tidligere IT-ansatt i rådgivingsselskapet HR Prosjekt formaterte filer og slettet konsernets backup-system. En IP-adresse til mannens svigermor avslørte ham. Nå må han i fengsel.
Får millionbot etter datainnbrudd
Stortingets administrasjon har fått et varsel om at Datatilsynet vil ilegge dem et gebyr på 2 millioner kroner etter datainnbruddet i 2020.
Røde Kors berørt av dataangrep – norske opplysninger kan omfatte 7.500 personer
Onsdag ble den Internasjonale Røde Kors-komiteen berørt av et omfattende dataangrep. Opplysninger fra Norge kan berøre 7.500 personer.