KjøpLogg inn
korrupsjon
To bankansatte siktet for grov korrupsjon og bedrageri
To bankansatte og en tredje person er varetektsfengslet i fire uker siktet for grov korrupsjon og bedrageri. Ytterligere to personer er pågrepet i saken.
Mistenker IS-bestikkelser
Ericsson mistenker kjøp av transportveier gjennom IS-kontrollerte områder, og straffes hardt på børsen.
Økokrim anker korrupsjonssaken på Tjøme til Høyesterett
Lagmannsretten har ikke forstått loven riktig, mener Økokrim, som tar frifinnelsene av en sivilarkitekt og en tidligere byggesaksleder på Tjøme til Høyesterett.
Sør-Koreas korrupsjonsdømte ekspresident benådes
Sør-Koreas tidligere president Park Geun-hye, som ble avsatt og arrestert i 2017, blir benådet. Hun har sonet en 20 år lang fengselsstraff for korrupsjon.
Tungt lokk av hemmelighold over korrupsjonssak
Oslo tingrett deler Økokrims oppfatning om fortsatt å skjerme etterforskningen av de korrupsjonssiktede forretningsmennene Knut Søvold og Gerhard Ludvigsen.
Arkitekt og byggesaksleder frifunnet for korrupsjon i Tjøme-saken
Sivilarkitekt Rune Breili og tidligere byggesaksleder Harald Svendsen er frifunnet for korrupsjon under ankebehandlingen av den såkalte Tjøme-saken.
Mener Boligbygg-tiltalte laget falskt gjeldsbrev
For å dekke over utbetalingene fra medtiltalte Carl Thomas Andersson opprettet den tidligere Boligbygg-konsulenten Geir Fredriksen et falskt gjeldsbrev, hevder Økokrim.  Det skal ha vært én av flere metoder brukt for å skjule at gevinsten fra boligsalg til Oslo kommune ble delt.