serveringsbransjen
tirsdag 6. desember 2022
Konkursskred for disk, seng og bord
torsdag 1. desember 2022
Nå har konkursraset kommet – rammer særlig én bransje
fredag 11. november 2022
Pizzasuksess på italiensk nyåpning
fredag 4. november 2022
Terningkast seks til denne lunsjrestauranten
Kort oppsummert: Brasserie Hansken leverer på alle punkter. Også på klientellet.
fredag 28. oktober 2022
Oslos nyeste pastarestaurant
Nyåpnede Null Null byr på hjemmelaget pasta og gode ideer, men har litt å gå på når det gjelder smak, service og totalopplevelse.
fredag 9. september 2022
De nye kongene av utelivet
Kortene er stokket om i Oslos uteliv. Finner og dansker har tatt over tronen, men noen abdiserte utelivskonger er i ferd med å kjempe seg tilbake.
tirsdag 14. juni 2022
Lønningene er for høye, mener serveringsbransjen
Desperat jakt på arbeidskraft i serveringsbransjen presser lønningene langt over tariffen, klager bransjen.
fredag 1. april 2022
Ingen fiasko, ingen høydare
Café Fiasco i Oslo sentrum byr på en knakende god burger, men i nokså triste lokaler.
fredag 4. mars 2022
Barcodes ferskeste spisested – med 14 ulike kjøkken
Nyåpnede Barcode street food kan lokke til seg mange i lunsjen. Om de velger riktig.
mandag 17. januar 2022
Dansken som spriter opp nabolaget
Babbo i Parkveien er et av de beste lunsjstedene – hvor du enkelt kan sitte lenge – akkurat nå. Her kan kaffeslabberaset ende opp som middag.
Last flere artikler