<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Norse inn under Vueling-paraplyen

Knytter seg til ordreplattform med 18.000 destinasjoner.

Publisert 20. apr. 2023
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 173 ord
NORSE ATLANTIC AIRWAYS:Første kommersielle flyavgang til New York.  FOTO:NTB

Norse Atlantic Airways skal inn i det spanske flyselskapet Vuelings bookingplattform, skriver Aircargoweek.

Norse blir den 18. partnere som knytter seg til plattformen, som ble lansert så sent som i juni 2021. Til nå skal det være 18.000 destinasjoner man kan reise til via plattformen.

Norse flyr til flere amerikanske destinasjoner, inkludert New York, Orlando, Miami, Los Angeles, San Francisco og Washington.

Vuelings interline-plattform benytter Dohops API-baserte teknologi, som automatisk genererer de beste flyalternativene og prisene for flyselskapets kunder gjennom en enhetlig bestillingsprosess basert på deres avgangs- og ankomstflyplasser.

– Vårt nye partnerskap med Norse Atlantic Airways er et bevis på vårt felles mål om å levere fleksibilitet til de som ønsker å krysse Atlanterhavet så raskt og praktisk som mulig, sier Jesus Monzo, Distribution Strategy & Alliances Manager hos Vueling.

Dohops teknologi gir flyselskaper som Vueling og Norse mulighet til å utvide nettverket uten å måtte åpne direkteruter, ved å koble dem med andre deltakende flyselskaper, noe som gjør dem i stand til å øke inntektene samtidig som de beholder kundeeierskapet.