<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Tror luksushandel vil fortsette til tross for oljeprisen

De nye britiske eierne av luksusmoteområdet i Oslo sentrum tror ikke fallet i oljeprisen vil bremse nordmenns shoppingvaner.

Publisert 1. feb. 2016
Oppdatert 1. feb. 2016
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 138 ord
Eivind Yggeseth

Britiske Meyer Bergmann, som mandag overtar Promenaden management, eierselskapet bak 11 eiendommer i luksusmoteområdet i Oslo sentrum, er ikke bekymret for at nedgangen i norsk økonomi vil påvirke salg i deres i butikker i særlig grad, skriver Dagens Næringsliv.Området består av blant annet Eger og Steen & Strøm handlesentre, og motebutikkene Hermès og Gucci.– Det er klart lavere konsum vil ha en viss effekt, for eksempel blant kunder i middelklassen, sier Mark Gamble, leder for kapitalforvaltning i Meyer Bergmann.Derimot tror britene at personer med høy inntekt vil fortsette å handle dyre varer som før.De norske aktørene snur nedgangen i norsk økonomi til en fordel,– Den økte turiststrømmen til Oslo gagner oss, og det vil bli en veldig viktig kundegruppe i fremtiden, sier Thor L. Bareksten, som skal ta over som administrerende direktør i Promenaden management, til avisen. (©NTB)