<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Kutter kursmål på en rekke shipping-aksjer

Analytikerne i DNB Markets tar grep.

    Publisert 13. sep. 2019 kl. 13.07
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 194 ord
    TAR GREP: DNB Markets gjør estimatendringer og kutter kursmål på en rekke LNG shipping-aksjer. Foto: NTB scanpix

    DNB Markets gjør estimatendringer og kutter ifølge en sektorrapport kursmålet på en rekke LNG shipping-aksjer fredag, skriver TDN Direkt.

    Meglerhuset ser imidlertid en oppside på 17 prosent på utvalgte LNG-aksjer, og de estimerer at 2020 blir det første året siden 2012 hvor spotratene er høyere enn cash breakeven-raten, før utnyttelsen er estimert til å falle til 2022.

    «Vi argumenterer at LNG-prisene har koblet seg fra olje i 2019, samtidig som at de fire største asiatiske innkjøperne ser en flat etterspørselsvekst i år til dags dato på årsbasis, kombinert med rekordhøye nye volumer av LNG», heter det i rapporten.

    Kursmålet på Höegh LNG nedjusteres til 47 kroner fra tidligere 63 kroner, mens kjøpsanbefalingen gjentas.

    Höegh LNG Partners LP har ifølge nyhetsbyrået en uendret hold-anbefaling med kursmål 16 dollar, mot tidligere 19,1 dollar.

    Kursmålet til Golar LNG nedjusteres til 23 dollar fra tidligere 34 dollar, og kjøpsanbefalingen fastholdes.

    Golar LNG Partners LP har en uendret hold-anbefaling, med et kursmål på 10,9 dollar.

    Flex LNG har en uendret kjøpsanbefaling med etkursmål 108 kroner, mot tidligere 109, mens GasLog anbefales kjøpt med et kursmål på 17 dollar fra tidligere 18 dollar, skriver TDN Direkt.