<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Derfor anbefaler analytikerne i DNB Markets «kjøp»

Kursmålet kuttes.

Publisert 13. sep. 2019
Oppdatert 13. sep. 2019
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 147 ord
KJØP: Basert på estimerte netto underliggende verdier av FSRU-enhetene har DNB Markets en kjøpsanbefaling på Höegh LNG Holdings. Foto: Höegh LNG Holdings

Basert på estimerte netto underliggende verdier av FSRU-enhetene har DNB Markets en kjøpsanbefaling på Höegh LNG Holdings, med et kursmål tatt ned fra 63 til 47 kroner. 

Kursen stengte torsdag på 37,95 kroner på Oslo Børs. 

«LNG-markedet er drevet av importen til Asia, og da spesielt Kina, Japan, Sør-Korea og India. I Kina ser vi at en importrørledning fra Russland er i ferd med å starte opp, og selv om det vil ta flere år å få denne opp på full kapasitet, vil dette i et marked preget av lang planlegging kunne dempe behovet for alternative leveringskanaler fremover», heter det fra analytikerne i en fersk oppdatering. 

Selskapet har i tillegg to FSRU-enheter reservert til prosjekter i Australia, men her vil det fortsatt være en viss risiko så lenge vi venter på en endelig investeringsbeslutning fra initiativtagerne, mener DNB Markets-analytikerne.