<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Multikunstner og rastløs økonom inntar topprestauranter

Maemo venter på mer. En kaffebar i Tokyo har akkurat fått sine første flasker. Noma i København er nestemann som vil ha norske Villbrygg på menyen.

Publisert 27. des. 2019
Oppdatert 28. des. 2019
Lesetid: 5 minutter
Artikkellengde er 5 ord
Article lead
+ mer
lead
EKSTREMT OPPTATT AV SMAKER: Villbrygg-gründere Vanessa Krogh (t.v) og Cornelia Øiestad. Begge har jobbet på anerkjente restauranter. Nå nyter de godt av sitt nettverk. Foto: Herman Dreyer
EKSTREMT OPPTATT AV SMAKER: Villbrygg-gründere Vanessa Krogh (t.v) og Cornelia Øiestad. Begge har jobbet på anerkjente restauranter. Nå nyter de godt av sitt nettverk. Foto: Herman Dreyer