Kebabgründere casher inn
Det startet med en liten kebabrestaurant på Bislett. Nå selger familien brorparten av pengemaskinen til Driv Kapital.
Publisert 21. juni 2023
Oppdatert 23. juni 2023Lesetid: 4 minutter
Artikkellengde er 751 ord![](https://imaginary.finansavisen.no/resize?force=false&width=980&aspectratio=16%3A9&nocrop=false&interlace=true&url=https%3A%2F%2Fsmooth-storage.aptoma.no%2Fusers%2Fhegnar%2Fimages%2F86685416.jpg%3Ft%5Bquality%5D%3D100%26%26accessToken%3Dccc2e1b3a87277d42c2bb3fcdd938517c0055da79945b5359f144be1c22c7e16)
FROKOST: Kebab spises hele dagen. Tariq Aziz hilser på en av stamkundene som er på vei inn før klokken er passert 10.00. Fredrik Kongsli i Driv Kapital har også lang erfaring med å spise kebab. Foto: Jørgen Hyvang