<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

WSJ: – Gjett om Donald Trump vil bruke dette

Hvis Biden er så glemsk, hvordan kan han oppfylle presidentpliktene sine i fire år til? Det skriver The Wall Street Journal.

Publisert 9. feb.
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 185 ord
– DÅRLIG HUKOMMELSE: Joe Biden har fremstått «som en sympatisk, velmenende eldre herre med dårlig hukommelse», heter det i en rapport. Foto: NTB

Dette skriver utenlandske aviser på lederplass

The Wall Street Journal

Spesialetterforsker Robert Hur sier at Joe Biden har fremstått «som en sympatisk, velmenende eldre herre med dårlig hukommelse», og at han neppe ville bli dømt av en jury. Men hvis Biden er så glemsk, hvordan kan han oppfylle presidentpliktene sine i fire år til? Gjett om Donald Trumps vil bruke dette i sin valgkamp.

Financial Times

Storbritannias beslutning om å trekke hangarskipet HMS Queen Elizabeth fra en stor Nato-øvelse grunnet problemer med propellene illustrerer at landets forsvar er presset på ressurser. Evnen til å avskrekke og utkjempe en krig må styrkes.

Die Welt

Tyske boligpriser hadde det største boligprisfallet på 60 år i fjor, ifølge en ny studie. Det høres dramatisk ut, men for boligeiere bør det ikke være grunn til stor bekymring. Prisene vil snart gå oppover igjen. De som imidlertid bør være bekymret, er leietagere.

Dagens Industri

Én av mange bekymringsfulle nyheter om krigen i Ukraina gjelder den russiske økonomien, som går uventet bra. Men det skyldes oljen, ikke at flittige borgere strømmer til smia for å produsere våpen.