Hvorfor er du rec aksjonær?


Det spørsmålet er vel besvart av enkelte av dere, ja det ser stygt ut på papiret dem siste 2 dagene, nervøse aksjonærer her ja. Ikke umulig at den går ned til 16 til 17 kr. Den som sitter over langen kommer til å vinne, det er jeg sikker på.
Den ballongen som noen mener skal sprekke???? Først så må en jo fylle ballongen før den sprekker, og det er ikke pustet ett pust i rec ballongen ennå. Rec et ett meget godt case, blir sittende og hamstrer mer uten tvil for min del.
Uten sammenligning så solgte jeg azt på 28 kr. Nå er den på rundt 80, det er surt. Ser det på flere aksjer at det lønner seg å være tålmodig, er der dem store pengene er om en er tålmodig.
Rec er en av dem beste casene på Oslo børs mener jeg.
Ha en god helg😊
Redigert 22.01.2021 kl 17:25 Du må logge inn for å svare
garve
24.01.2021 kl 09:35 2827

Hvordan tror dere REC vil bli påvirket av den generelle korreksjonen enkelte guruer spår om noen uker?

Er det faktorer som tilsier at rec merke den mer eller mindre eller markedet generelt?
pantera1
24.01.2021 kl 10:06 2676

Kursen i REC vil kollapse når markedet korrigerer.
Kursen i REC har steget fra 2 kr til 20 kr ila kort tid kun på forventninger om inntjening 2-4 år frem i tid. Kursen er allerede drevet langt over det selskapet er verdt med dagens silicium produksjon og salg til eksisterende kunder i REC porteføljen. For oss tradere er dette en spennende aksje da den gjør noen enorme rykk opp og ned. De som handler REC må være klar over at risikoen er skyhøy.
Sirbalo
24.01.2021 kl 10:23 2583

https://renewablesnow.com/news/chinas-xinte-energy-signs-supply-deal-for-over-usd-900m-of-polysilicon-728768/

Litt om verdien av avtaler knyttet til polysilicon ;)
Helt ny avtale i kina om polysilicon :))

Med tanke på eu og usa tenker lage egen verdi kjede og hvis china tar bort tollen på polysilicon kan rec moses lake fort også få en slik avtale ... enorme beløp og med tanke på fornybar satsingen og behovet de neste årene trenger de rec... de har annlegget stående klar!
Sirbalo
24.01.2021 kl 10:25 2571

De MÅ øke andelen i yulin... markedet her er enormt fremover på den satsingen som skal gjøres
pantera1
24.01.2021 kl 10:45 2439

Finansavisen har skrevet om Michel Doepke som med sine nyhetsbrev har hauset opp kursen på mer enn 10 selskaper på Oslo børs. Jeg vil råde alle til å sette seg inn i disse selskapene, de kommer til å falle dypere enn dypt når børsen korrigerer.

Aksjeanalyser.com har i høst/vinter hauset bla REC og KOA hvor de sender ut nyhetsbrev med analyser til betalende kunder, kundene betaler for å få denne førstehands informasjonen. Jeg er like betenkt til virksomheten aksjeanalyser.com utfører som det mr. Michel Doepke gjør. Hadde vært artig om finansavisen hadde skrevet en omtale om virksomheten til aksjeanalyser.com
Falco1
24.01.2021 kl 10:48 2411

Enkelte guruer spår det ja og korreksjon kan sikkert komme fremover i tid som det alltid gjør. Ingenting sier at det blir noe annet enn korreksjon selv om noen elsker å skremme med krakk:) . Det du må stille deg selv spørsmål om er hvor skal de ellers putte pengene hen for å få avkastning:)

Har ingen tro på at det skjer nå tar et eksempel som meg selv . Hvor skal jeg putte pengene bortsett fra på børs? . Bank? kommer ikke på tale ingen avkastning, bolig? alt for dyrt etter min mening og begynner å bli vanskelig å leie ut. Så at mange nå rømmer til børser over hele verden er jaggu ikke rart: )
Når man ser på Rec kursen pr i dag er den allerede veldig lavt priset i forhold til verdier og potensiale . Mye har skjedd siste tiden med samarbeidspartnere, Røkke, batterier Osv Osv . Vi ser at også fondene har begynt å skjønne det når man ser på aksjonær lista.
Dette er bare begynnelsen tror jeg å det får vi vite mer om veldig snart . Derfor ser du mange diskusjoner om Rec i de fleste fora, mange har fått øyne opp for denne.
Svigninger vil du også se fremover og ved en korreksjon sikkert litt nedgang. Men at kursen pr i dag er latterlig lavt priset i forhold til verdier og det fundamentale er det liten vits å diskutere om.
På litt lengre sikt vil vi le av disse kurser som vi nå gjør at den faktisk har blitt handlet på 3-4 kr:)
Redigert 24.01.2021 kl 10:50 Du må logge inn for å svare

Du har begrenset kunnskap om Silisium, eller siliCium som du skriver det.

Ser du på en post snakker om “silicium” som fraktes i rør, og at det er urovekkende at kostnadsbesparelsen ved å samlokalisering med batteriprodusent er utslagsgivende for god lønnsomhet.

Dette tilsier at du har begrenset materiale-kunnskap på området.
Redigert 24.01.2021 kl 10:50 Du må logge inn for å svare
Vilter
24.01.2021 kl 11:03 2325

Avtalen er på 934 millioner dollar for 70.350 tonn.

Det betyr 13,29 dollar per kg.

Det ser lyst ut for RECsi fabrikk i ML. ML har produksjonskost på 7-8 dollar/kg ved 100% kapasitetsutnyttelse.
Redigert 24.01.2021 kl 11:04 Du må logge inn for å svare
t3sm
24.01.2021 kl 11:10 2267

Jeg bare drømmer d r ø m m e r DRØMMER at melding om ML kommer til uken!!!!!

Vi vet joi alle. Men ikke når. Ventetiden er verre enn desember når man var barn.......
Selfors
24.01.2021 kl 11:15 2234

Hva er egentlig meningen med innlegget ditt? du er en av de som ødelegger dette forumet. trist.

Ref ifra Ricky Constantino, CTO GROUP14:
What the team at Group14 set out to do is re-think a portion of the conventional battery starting with the anode, replacing graphite with a silicon-carbon composite to unlock up to 50% or even higher increase in energy density. While silicon has 10 times the capacity of graphite, scientists have shied away from incorporating silicon into lithium-ion batteries because the material has a tendency to expand and contract. After many iterations, we figured out a way to harness the power of silicon within a porous carbon scaffold to dramatically improve its electrochemical performance. Our flagship product SCC55™, a lithium-silicon battery material, is created through a patented two-step process to optimize battery performance across any use case. More importantly, in this “on-demand” era, we can produce SCC55™ efficiently at scale to meet commercial demand. You could take our flagship product and drop it into any current manufacturing infrastructure to produce higher-performing lithium-ion batteries today.
Across all industries, we see the same theme: how batteries can create more powerful devices. I believe SCC55™ will completely reshape how engineers think about energy storage and enable even more innovation in any battery-powered device.
Right now, we are working with battery manufacturers and their customers to improve performance and lower the cost of electric vehicles — from bikes to cars to vans and more. Our goal is to see electric vehicles at cost parity with combustion engines to accelerate the electrification of everything — not tomorrow, but today.
My life is always changing, and it’s fun seeing where it takes me, who I get to meet, and the lives I am able to impact with my work. Over the years, I have worked for large and small companies — from thousands, to hundreds, to dozens, to Group14 — which started with just 5 people. After quite a few iterations refining our product, we are now scaling up commercially to meet market demand globally.
--Dette skjer faktisk NÅ....ikke så rart TT smilte så lurt hver gang han nærmet seg temaet. Her er det bare å glede seg folkens !!!!:-)

Les hele intervjuet her:
https://medium.com/authority-magazine/meet-the-disruptors-rick-costantino-of-group14-technologies-on-the-three-things-you-need-to-shake-1d2ed6abc5c4
Tanjiro
24.01.2021 kl 11:25 2159

Hehe Pantera og Nemis, dere får vel sende en personlig melding til Røkke/Aker og advare dem. Deres analytikere/eksperter har ikke satt seg inn i caset like godt som dere, er kjipt om de skulle tape masse penger! REC er jo utkonkurrert ifølge Nemis, nei please send dem en melding, det hadde de nok satt pris på. De har vel kun sett på potensialet i selskapet, og ikke risikomomentene, for noen amatører. Her kunne de virkelig trengt deres ekspertise....

Takk for hyggelige ord, Uchi. Selvom jeg trader aksjen opp og ned er jeg superbull på RECSI. Denne står i 100 om noen år. Jeg tror dessverre at det kommer en makro-korreksjon snart som drar med seg alle aksjer ned i dragsuget, så sitter på ekstra mye cash. RECSI er et av de selskapene på Oslo Børs som er lavest priset ift markedsposisjon- og dominans, bokførte verdier med 50% discount på replacement cost, og som er godt posisjonert som råvareleverandør i en megatrend. Ønsker alle sammen lykke til på reisen oppover.
t3sm
24.01.2021 kl 11:38 2054

Hvis vi tenker at vi nå i løpet av en to/tre ukers tid får en korreksjon, med markedet ned ca 20% har vi da noen antakelser for hvordan markedet vil reagere på nyheter som Yulin, ML, og eventuelle meldinger ifm Q4?

Poenget er at det er silangass som fraktes via rør, det er dyrt å frakte silangass på tank, så hele argumentasjonen om at det er urovekkende at det skal samlokaliseres med tanke på lønnsomhet fremstår irrasjonell for alle med litt materiale-kunnskap.

Pedantisk post? Det kan godt være.

Ha en fin dag
Sirbalo
24.01.2021 kl 11:56 1960

Noen som har en estimert verdi av posten i yulin slik den er i dag?
Har prøvd finne noen tall på inntjening i dag fra dette annlegget men jobber med saken...
Falco1
24.01.2021 kl 12:06 1900

Les dere opp nye aksjonærer og dem som har tenkt seg inn:)enkelt fortalt og burde være minste kunnskap om aksjen dere skal/vil investere i:)
https://finansavisen.no/nyheter/energi/2020/10/13/7576140/rec-skal-starte-opp-full-produksjon-ved-moses-lake
Redigert 24.01.2021 kl 12:11 Du må logge inn for å svare
Synergi
24.01.2021 kl 12:47 1705

Noen som vet?

REC skal samarbeide med Group14 Technologies, som er en global tilbyder av silisium-karbon komposittmaterialer for det globale litium-ion-markedet, for å utvikle et fullskala, samlokalisert kommersielt produksjonsanlegg ved RECs anlegg i Moses Lake i USA, melder selskapet i en børsmelding tirsdag.
Anlegget vil være det første og største anlegget for silisium-karbon globalt og forventet byggestart er i 2021, med kapasitet til å produsere 12.000 tonn pr. år med avanserte silisiumsbatterimaterialer til det globale Li-ion-markedet innen 2023.

Violet Powers anlegg i Moses Lake er planlagt å kunne produsere 500 megawatt solceller i 2021, 1 gigawatt kapasitet i 2022, og videre til 5 gigawatt over de neste fem årene

Group14 sine 12.000 tonn pr. år med avanserte silisiumsbatterimateriale utgjør hvor mye silisium og hvor mange prosent i forhold til ML total kapasitet? Regner med det er endel av de 12.000 tonn som ikke blir levert av REC

VP sine 500GW i 2021, 1GW i 2022 og så totalt 5GW etter 5 år utgjør hvor mye silisium og hvor mange prosent i forhold til ML total kapasitet?

Hvor har du det fra at Rec er hauset opp av Tyskeren. Det er nevnt 5 selskaper av finansavisen, blant dem er ikke Rec.. Kursen har gått opp fordi at vi har med Hr. Røkke. Ser at dine innlegg består av ønsketenking for å få ned kursen. Skjønner at du vil inn.
nemi's
24.01.2021 kl 15:05 1287

5GW tilsvarer 20.000MT polysil. ML har 20.000MT kapasitet av second grade solar polysil.

Amerikanske NextEra Energy er verdens største installatør av fornybar energi. Under Trump's tid har de kjøpt ufattelige mengder superrimelige høykvalitetspaneler til US og resten av verden. Weekly flash har rapportert, og rapporterer om slike avtaler kontinuerlig. Som her: NextEra kjøper 4GW tilsvarende 16.000MT superrent, superbillig kinsisk produsert høykvalitetspolysil til US, denne gang i form av paneler fra kinesiske Trina Solar.

JANUARY 8, 2021
https://www.pv-magazine.com/2021/01/08/chinese-pv-industry-brief-huge-orders-for-trina-solar-and-jyt-corporation/

REC produserte second grade solar polysil i ML i 2014-2019 (multigrade). Reaktorene er for lengst utdatert, alle vet det, og REC sier selv ikke annet:

"If we were to make some investments in Moses Lake, we would target the semiconductor market with FBR in Moses Lake."
https://finance.yahoo.com/news/edited-transcript-rec-ol-earnings-162827799.html

Investeringene REC trenger for å oppgradere FBR-produskjonen til å være konkurransedyktig med monograde FBR-B er ikke finansiert. De har aldri vært påtenkt i nettopp gjennomførte emisjon. Det er bare å se på figuren på s. 32 i Q3-2020 presentasjonen som viser forventet cash-utvikling des20-jun22. Penga renner ut, og knappest inntekter å snakke om (fra Butte).

https://ml-eu.globenewswire.com/Resource/Download/9d8cd02e-97b4-415a-b6a1-fdfc4d5e2b21

Og da er ingen investeringer gjort i å oppgradere de urgamle FBR-reaktorene i ML. REC trenger ytterligere 60MUSD, og å starte oppgraderinger i ML til FBR-B. Ikke påtenkt. Og det er ikke rart, for folka finnes heller ikke.

Det såkalte Violet Power med sine tre ansatte, uten gateadresse, uten produsjon, uten produkter, uten betalende kunder... samt REC uten penger til investeringer, uten produksjon, og teknologi anno 2012 skal liksom kunne tilby det det amerikanske markedet det samme som Trina, LONGi, Tongwei,... som har investert hundretalls milliarder og mange titusen ansatte som produserer og leverer superrimelig, superkvalitet polysil i solar paneler til US. Døgnet rundt.

Bare tull. De forblir like lite konkurransedyktige som REC er i dag. Dyrt og dårlig. Heller ikke NextEra er idioter.

Derfor produserer REC null og niks. Og derfor sier REC-ledelsen famlende "by 2023" om ett eller annet i ML som de knappest selv vet hva er for noe.
Redigert 24.01.2021 kl 15:16 Du må logge inn for å svare
Falco1
24.01.2021 kl 15:42 1187

Tuller du :)) kaller han seg analytiker:)))haha det minner meg om alle analytikerne som ikke skjønte en dritt av Rec for noen år siden og ledelsen måtte gå ut og forklare det for dem:)) vi så det ved splitten av recsil og recsol det var først da de så verdiene . Vi var flere som hadde sett det lenge den gangen og tjente massevis av penger.. Dessverre ble Rec solar solgt alt for tidlig eller så kunne det blitt mye mer:))
Om han er analytiker må han være Norges dårligste som har baisset i åresvis om at den skal til 1kr og kalt alt og alle tullinger, idioter og muppet gjeng Osv . ..nå er kursen mange doblet og så vidt jeg vet skjeller han ut alle og 1 med det samme enda. Dette er jo en skam for analytiker bestanden om han er det i såfall:))
pantera1
24.01.2021 kl 15:46 1164

Helt rett tyskerne har ikke hauset opp REC, Aksjeforum.com kom nok Tyskeren i forkjøpet..

Tyskland: https://www.tradegate.de/orderbuch.php?isin=NO0010112675 Her har REC sluttkurs på 19,03 fredag kl.20.00. MEN den var også 1 over OSB dagen før. Ble jo ikke rett opp på fredag for oss av den grunn.
BørsMR
24.01.2021 kl 16:17 1006

Allikevel litt positivt at den gikk opp siste timene. Mulig ikke mandag blir så ille som mange frykter