VOW - DØRENE ÅPNES FOR HELE VERDEN!

Karbon
VOW 28.01.2021 kl 15:40 36789

Det faktum at verdens største stålprodusent, Arcelor Mittal har valgt Vow som samarbeidspartner til sitt biogassanlegg, betyr mye mye mer enn hva mange er klar over.

https://www.vowasa.com/blog/vow-asa-vow-asa-and-arcelormittal-join-forces-to-build-biogas-plant-in


Arcelor Mittal har siden 2017 hatt et samarbeid med TorrCoal, som man selvsagt skulle tro ville være en opplagt samarbeidspartner til dette prosjektet.
Mer om TorrCoal her:

https://www.torrcoal.com/

Når da Arcelor Mittal, til tross for et flere års samarbeid med TorrCoal, velger å gå for Vow sin patenterte biogreen pyrolyseteknologi, så viser det som flere har vært inne på tidligere – pyrolyse er ikke pyrolyse. Det finnes aktører som har en løsning som er overlegen de andre sin teknologi:

http://www.biogreen-energy.com/

Uten at jeg har direkte belegg for å hevde det jeg nå skriver, så er det gode grunner til å anta at Arcelor Mittal har innsett at de måtte velge Vow for å få den ypperste teknologien innen pyrolyse, som faktisk kan gi det resultatet de ønsker å oppnå. Dette er en fantastisk anerkjennelse av Vows patenterte «biogreen», og jeg vil tro andre aktører innen metallurgisk industri ikke kan unngå å legge merke til hvilken teknologi verdens største stålprodusent nå går for.

På bakgrunn av dette, er det all grunn til å være forberedt på at nye aktører innen den metallurgiske industrien også vil ta kontakt med Vow, for å sikre seg en leverandør av den ypperste løsningen som finnes i markedet, for å avkarbonisere sin produksjon. For de MÅ avkarbonisere produksjonen sin, for å unngå de enorme Co2-avgiftene som velter innover industrien framover. På grunn av co2-avgiftene de da vil unngå, vil investeringene i Vow sin teknologi tjenes inn igjen i løpet av noen år.

Redigert 22.03.2021 kl 13:49 Du må logge inn for å svare
Marmotte
01.02.2021 kl 13:35 4369

Synes også det er merkelig at Vow virker nærmest immun mot gode nyheter... Jeg er jo helt nybegynner, men Vow var den 2. aksjen jeg bestemte meg å satse på etter grundig research. Er det bare internett og det avisene fokuserer på som styrer børsen nå om dagen og ikke konkrete tall?
Redigert 01.02.2021 kl 13:37 Du må logge inn for å svare
Nsxnsx
01.02.2021 kl 13:44 4369

Hadde vi bare hatt noen bloggere..... :) er jo de som styrer aksjekurser om dagen. Håpløst....men slik er det blitt.
kalg
01.02.2021 kl 14:12 4295

vi får håpe at VOW ikke inngår flere avtaler eller......
Record
01.02.2021 kl 15:24 4161

Den er nok ikke imun ,kan jo se det som noe positivt da det fortsatt er en pen inngangsverdi , at den i tillegg har gått en del allerede betyr litt det og .
Den vil nok gå sidelengs så lenge de kan tjene noen ører på denne triksingen , stadig på lave volumer .
Ikke minst er det mange aksjekurser som trikses med , uten at det sier noe om selskapet .
Har du troen så sitt stille å handle etter økonomi ,så blir det nok pent etterhvert .
Prello
01.02.2021 kl 16:25 4035

Syntes det er merkelig at kursen ikke beveger seg mer. Den er forsovet allerede i stigende trend. Men nå har Vow sluppet en haug av gode nyheter. Hva er det som holder den tilbake? Er det frykten for at de skal feile på alt de har meldt?
oivindl
01.02.2021 kl 17:31 3891

"Vow sluppet en haug av gode nyheter. Hva er det som holder den tilbake? Er det frykten for at de skal feile på alt de har meldt?"

Godt spørsmål, men feil sted å spørre.
Her diskuterer man ikke denslags.
merida1
01.02.2021 kl 18:50 3768

Går man inn på forhatte Tradgate så ser en et kursen var den samme for '1 Jahre ' siden
Hva skal det bety? Skal en tro visse skribenter her så burde kursen være € 37 og ikke €3,70
Det kan tyde på at hausserne ødelegger helt kursen med skriveriene sine
Eller tror markedet mer på Der jonge Doepke enn selveste Hammers?
Kanskje har tyskeren mer å slå i bordet med enn en gammel utslitt linjal? :)
Redigert 01.02.2021 kl 19:03 Du må logge inn for å svare

Kanskje VOW burde skifte navn til noe grønnere, som klanger bedre. Hva med "Value of PURE waste", " Value of CLEAN waste", eller kanskje "VOW Horizon"?? Da hadde nok kursen fått bein å gå på skal du se.
Neida på et lengere perspektiv så vil det nok lønne seg med en sakte, men sikker stigende trend.
unikum
01.02.2021 kl 21:26 3538

At du gidder er meg en gåte. Livet ditt tror jeg faktisk er foran pc. Bare møkk! Og skal jeg si noe fornuftig så er tilgjengelige aksjer meget begrenset på dette nivået. Dette ser vi på omsetningen i dag på 12,5 mill. Så la nå de som har lyst å trade på dette nivået få holde på, deretter kan du kanskje finne deg en annen tråd eller annet liv!

Var ganske mett men følte meg sulten likevel og tok et jafs til.. :-)
Får se om sulten er over resten av uka.. ser at begge trollene er på jobb ha ha ha 😜
Redigert 01.02.2021 kl 21:44 Du må logge inn for å svare
Record
01.02.2021 kl 22:23 3490

Det spørs kanskje hvilken diskusjon du vil inn på ?
VoW er kanskje på feil børs når det gjelder det grønne skiftet , her er det hydrogen og batterier som får full uttelling .
VoW er rettet mere mot prosess industrien , rimelig stor i Norge den da, veldig energikrevende og står for 20% av co2 utslippene i Norge .
Vow har teknologi til ikke bare redusere disse utslippene men også få negative utslipp ved riktig bruk av biomasse ,det er verdt sin vekt i gull selv om det ikke fokuseres så mye på akkurat det i Norge da vi ennå har tilgang til forholdsmessig rimelig strøm . Utslippene er der ,de blir dyrere og dyrere for så til slutt en barriere for drift om konkurrentene produserer mer miljøvennlig . Derfor vil kanskje VoW ha tidligere og adskillig større utvikling lenger sør i Europa da incentivene er adskillig bedre enn i Norge (foreløpig)
Så har vi den virkelig store , søppel og håndteringen av dette , også der henger vi etter da søppelet fragmenteres ufattelig mye for så enten å brennes(gjenvinningsanlegg ) eller havne på deponi, kun få prosenter er det faktisk lov å gjenbruke spessielt av det som kunne gått til gjødsel og annen næringsmiddel industri.
Mange land ,spessielt i Europa ser på mye av dette som en løsning å ikke ett problem i fremtiden , da er det virkelig god butikk , du får betalt for for ett problem som du gjenvinner til ett produkt du kan selge :-)
VoW er kommet lenger i utvikling av teknologi enn de fleste som dekker selskapene på OB er klar over , etterhvert som det popper opp nyheter fra Japan,England ,Nederland ,Tyskland,Belgia, polen,Sverie og så videre vil nok det bli adskillig større interesse for dette selskapet ,som bare får "intensjonsavtaler" .
Ja selv de nevnes nesten ikke i Norges finanspresse , men tiden jobber for VoW å vi vil nok ikke få aksjene til denne prisen så veldig mye lenger .
oivindl
01.02.2021 kl 23:00 3374

Om ikke annet så bekrefter du i alle fall poenget mitt.
Og GL i neste innlegg, følger opp så godt han kan.
Redigert 01.02.2021 kl 23:01 Du må logge inn for å svare
oivindl
01.02.2021 kl 23:03 3371

Dette er jo et fornuftig svar.
Men som du ser over, har poenget mitt blitt grundig bekreftet.
Hammers
01.02.2021 kl 23:24 3314

Beklager å si det, men det blir bare ROT og UMULIG å følge med med på et naturlig resonnement når du skriver som du gjør.
Alt i en diger "blokk" og man mister raskt interessen og tråden.

Ser det skrives noe om strøm på en dag da strømmen ila et par timers tid var skyhøy, men jeg sliter med å finne tråden.
Gidder ikke å prøve å forstå. Apropos strøm; VOW sine anlegg produserer overskuddstrøm, og ikke noe å tenke på.
Strøm som en salgbar verdi.

Det vi VET er at fabrikkene kommer i rask rekkefølge i årene framover - akkurat som leveringen til cruise har gjort det samme.
Det vi OGSÅ vet er at inntektene kommer til å eksplodere når fabrikkenene popper opp. De 2 første kommer allerede neste høst.
Deretter VET VI at aftersales skyter i været - også på landsiden.

Etter hvert VET VI at leveranser innen hydrogen kommer - fordi prosessene allerede er i boks.
Dette er SIKRE momenter for den framtidige utviklingen som kommer.
Alt annet er det bare bare å se bort fra!

Tror man på VOW tror man på en sikker vinner på sikt!
Dette er en beviselig verdensleder innen alt de tar i - og slike feiler ikke.

Hilsen Hammers
Redigert 01.02.2021 kl 23:26 Du må logge inn for å svare
Record
02.02.2021 kl 08:03 3055

😀

Vow ASA’s wholly owned subsidiary Vow Industries and Elkem, one of the world’s leading suppliers of silicon-based advanced materials, have signed a Letter of Intent (LoI) to join forces with the aim of reducing fossil CO2-emissions from the production of silicon and ferrosilicon products for the global market.

Karbon
02.02.2021 kl 08:04 3055

Vow ASA : Signed LoI with Elkem to deliver biocarbon from Follum plant

Vow ASA's wholly owned subsidiary Vow Industries and Elkem, one of the world's leading suppliers of silicon-based advanced materials, have signed a Letter of Intent (LoI) to join forces with the aim of reducing fossil CO2-emissions from the production of silicon and ferrosilicon products for the global market.

The two companies will join competence and technology solutions to develop and manufacture biocarbon and other products for Elkem's production processes. The biocarbon will be produced at Vow Industries planned plant at Follum, outside Oslo in Norway, from a sustainable feedstock comprised of forestry wood mass, wood waste and other wood materials.

"Elkem is one of the world's leading companies in the environmentally responsible manufacturing of advanced material solutions, and we believe that sustainability is increasingly a competitive advantage. Using climate-neutral renewable biocarbon instead of fossil coal as a reduction agent is a key part of our sustainable production strategy. Through our activities in biocarbon, like this exciting cooperation with Vow Industries, we aim to secure long-term access to low-cost, high-quality renewable biocarbon to replace fossil reduction material, and further improve our competitive position for the sustainable future," says CEO of Elkem, Michael Koenig Elkem already uses close to 20 per cent biocarbon in its production in Norway and the company is working towards increasing this to 40 per cent by 2030.

Elkem also sources 83 per cent of its  electricity consumption from renewable energy. The company recently received an "A" rating by CDP, ranking among the world's leading companies on climate transparency and action. CDP is a not-for-profit charity that runs the global disclosure system for investors, companies, cities, states and regions to manage their environmental impacts. Vow Industries' planned plant will initially produce around 10 000 tonnes of biocarbon, but it can easily be scaled up to more capacity when needed.

Vow Industries plan to build, own and operate the plant, which will become the centre of a new circular and sustainable industrial cluster at Follum. "We are pleased to wish Elkem welcome as our partner at Follum. We see large industrial groups are undergoing a significant restructuring in order to achieve their goals of CO2 neutrality, and having a front-runner like Elkem as part of the team will help us accelerate development of the project", says Henrik Badin, CEO of Vow ASA.

Other visionary and committed partners involved in the development of the plant at Follum are Viken Skog, a large regional forest owner, the regional waste and sewage company Lindum, and Vardar Varme, a municipal energy company. Viken Skog will provide biomass as feedstock for the plant. Lindum will deliver waste wood, while Vardar will use syngas, also a product from the plant, as a CO2 neutral source of energy in its district heating system. The plant at Follum will be developed in stages and financed in part through grants from Enova, Norway's state enterprise promoting innovation within energy and climate technology, and in part through debt and equity. A final investment decision will be made when the result of the Enova application is confirmed. According to current plans, plant will be operational in summer 2022. More information about the Follum plant is available here (https://newsweb.oslobors.no/message/520642) [link to Newsweb announcement 15 December 2020].


Redigert 02.02.2021 kl 08:09 Du må logge inn for å svare
Record
02.02.2021 kl 08:28 2950

Ett selskap på OB legger listen nærmere VoW´s expanderende potensiale innen prosess, de er kapitalsterke ,vil de satse på utvikling av egen teknologi eller ligger det noe i kortene her ?
Jeg er rimelig sikker på at den tause finanspresse i Norge har innsikt i mere enn de gir utrykk for .
focuss
02.02.2021 kl 08:34 2954

Jeg mener vi nå kan konkludere at industrien har trua på det VOW driver med.
CapitaL
02.02.2021 kl 08:36 2949

Da var Elkem på plass ja. Nå mangler bare tilsagn til støtte fra Enova før endelig beslutning blir tatt vedr Follum. Svar fra Enova bør som tidligere nevnt komme i løpet av den neste måneden eller så;)

kalg
02.02.2021 kl 08:44 2817

Ser at DN ikke kommenterer børsmeldingen. Hvorfor

Ikke hos E24 heller. De har sin agenda, og den stinker!
Karbon
02.02.2021 kl 08:52 2743

Kalg:
Verken DN eller e24 pleier å skrive noe om Vow, uansett hva som meldes av banebrytende avtaler.

Hvorfor?

Sannsynligvis fordi ikke kjendisinvestorer som Kjetil Skorstad, Øystein Stray Spetalen, Haudemann-Andersen & co er inne i aksjen.

Finansmedia elsker å skrive om aksjer disse kjøper, og så hiver saueflokken seg etter, totalt uavhengig av hva selskapet driver med, eller om selskapet noen gang vil tjene penger.

Karbon
02.02.2021 kl 09:14 2640

Da har Vow i løpet av kort tid sikret seg avtale med verdens største stålprodusent; Arcelor Mittal, og nå Elkem; Norges nest største aktør innen metallurgisk industri. Snart vil det også komme konkrete ordre fra Repsol; ett av verdens ledende integrerte olje- og gasselskap.

Og dette er bare begynnelsen. Hva med Norsk Hydro? Jeg mener å huske at Norsk Hydro rangeres som Europas nest største aktør innen den metallurgiske industrien. Når verdens største stålprodusent går i front for å avkarbonisere sin industri, så må selvsagt også en av de største innen aluminiumsproduksjon gjøre det samme, og det fort.
Redigert 02.02.2021 kl 09:15 Du må logge inn for å svare
Record
02.02.2021 kl 09:22 2609

Må ikke henge deg opp i detaljer , den dagen de tar noen linjer om VoW får du ikke aksjen til 40 Kr lenger , litt tålmodighet vil nok lønne seg :-)
CapitaL
02.02.2021 kl 09:27 2604

To intensjonsavtaler omtalt i Finansavisen i dag...

- Røkke-selskap signert kontrakt om fullskala karbonfangstanlegg

- Vow og Elkem inngår grønn intensjonsavtale


Er det bare jeg som stusser på vinklingen i overskriftene? En kontrakt og en intensjonsavtale er da vitterlig to forskjellige ting.. En intensjonsavtale er en foreløpig avtale, mens en kontrakt er bindende.
Record
02.02.2021 kl 09:32 2602

Ikke bare du som reagerer , men hva kan vi gjøre , annet enn å handle da ?
De to kan komme nærmere enn vi tror etterhvert ,Røkkes kapital og VoW´s teknologi ?
zomi
02.02.2021 kl 09:33 2595

Enig med deg Record! Her er det bare å laste opp, siste tog med inngang under 40 kroner står nå perrongen, snart ikke mulig å kjøpe Vow for under 40! Vow leverer på alle parametre! Null risk, og enorm oppside i denne aksjen!!
Prello
02.02.2021 kl 09:55 2525

Utrolig mange avtaler Vow får. Men ikke kontrakter. Dumt spørsmål sikkert, men hva er forskjellen på en kontrakt og avtale?

kalg
02.02.2021 kl 10:11 2478

Det ser ut som børsen oppfatter meldinge som negativ.
håper vi ender opp i dag.
Lite omsetning og synkende.

HVORFOR
Record
02.02.2021 kl 10:30 2527

Helt klart negativt .
VoW må bygge fabrikk å tilsette flere personer til å omgjøre den biomassen som i dag går til fjernvarme til biocarbon av høy kvalitet ,karbonfangst og syngass i tillegg vil fjernvarmen tilføres restvarmen og toppes med syngass.
Dette vil ha en prislapp på ett par hundre milioner som forventes tjent inn på kort tid , innlegget kan skaleres opp etterbuhov megt kostnadsøkonomisk,med andre ord ett kinderegg.
Da der har kommet andre aktører på banen som planlegger å utvikle samme teknologi vil nok de prises adskillig høyere da sannsynligheten for at de utvikler tilsvarende teknologi en gang i fremtiden er rimelig stor . Siden VoW´s teknolog allerede er produsert,testet og fungerer vil nok Best før dato på dette gi en negativ verdi .
Eller noe sikt , etter som jeg(ikke) forstår !
Hammers
02.02.2021 kl 10:40 2531

Hvis du er så opptatt av daglige kurser er det bare å selge!
Sett heller pengene i banken eller kjøp noe "hot" og allerede overpriset som stiger uten å noen som helst bakenforliggende.
Ikke annet enn at det står en enda større idiot litt lengre fram i køen av kjøpere - og har "hørt at" noen før ham har tjent penger.

VOW bygger verdier over tid - og synliggjør disse for selskapets aksjonærer (+ andre).
VOW forteller markedet HVA som etter hvert kommer - og ca NÅR! De 2 første fabrikkene er planlagt å stå ferdig neste høst.
Deretter kan man forvente en STERK inntektsøkning - basert på de tallene (potensialene) selskapet selv har presentert

I tillegg bør merke seg:
- Innen de første fabrikkene står klare kan man forvente seg en strøm av ulike tilsvarende meldinger som i dag.
- Det produseres ikke "antall klikk" eller annet meningsløst, men reelle verdier som verdenssamfunnet kan dra stor nytte av!

At selskapet gjør en enorm innsats for fellesskapet med sin grønne kompetanse og offensive satsing er bare en hyggelig ekstrabonus.

Hilsen Hammers
Redigert 02.02.2021 kl 10:42 Du må logge inn for å svare
zomi
02.02.2021 kl 10:43 2582

Hadde vært fint om et meglerhus/en analytiker tar seg bryet med å regne hjem oppsider og de betydelige verdiene som nå ligger i den landbaserte satsingen til Vow. Det vil gi oss den marketingen av aksjen vi kanskje savner og i så fall kan det bli litt skikkelig fart på sakene. Uansett, her er det bare å glede seg til fortsettelsen og tålmodighet blir nok det viktigste stikkordet til de som ønsker å hente ut de store gevinstene i dette selskapet. Underliggende faktorer (teknologi, dyktig ledelse, finansiering, inntjening...), store partnere og et sultent marked er på plass! 2021 kan bli et knallår!
Redigert 02.02.2021 kl 10:46 Du må logge inn for å svare
merida1
02.02.2021 kl 11:27 2539

Prisverdi å redusere CO2 utslipp, men at VOW vil tjene så mye på dette er tvilsomt
Da må i tilfelle myndighetene komme med meget strenge pålegg, og det skjer neppe i overskuelig framtid.
Record
02.02.2021 kl 11:32 2521

Det bli vedtatt allerede i Mai dette år i EU , implementeres ikke lenge etter , kommer nok her og rimelig raskt .
merida1
02.02.2021 kl 11:39 2487

Hva blir vedtatt?
Jeg tror kke Elkem gjør mer enn de må, og betalingen VOW får blir deretter
Redigert 02.02.2021 kl 11:56 Du må logge inn for å svare

Elkem er blandt topp 3% innenfor sin sektor når det kommer til ESG. Hvordan har de klart det uten å gjøre mer enn de må?
Record
02.02.2021 kl 12:37 2297

Tro kan en gjøre hvor en vil .
Om du ser på dette: http://safesteril.etia-group.com
Se hvilket antall av både systemer og land som er i operasjon,den pandemien vi er midt oppe i nå vil gjerne øke fokuset på akkurat slike ?
VoW har mange bein å stå på , men er priset på nivå med ett kloakkrenseselskap i Norge ,der de ikke får benytte den næringsrike delen pga potensielle medisinrester osv.osv . Satser på at "markedet" ikke er blendet av solen å får opp øynene etterhvert .
Karbon
02.02.2021 kl 13:34 2187

Litt morsomt når det skrives "Har vanskelig for å finne en bedre ESG-aksje" om et selskap som skal gjøre om kloakkslam til energi, og dette er den eneste virksomheten til selskapet, se link nedenfor (+artikkel).

https://finansavisen.no/nyheter/teknologi/2021/02/02/7618268/per-lillebo-og-eirik-fadnes-tar-kloakkselskapet-cambi-pa-bors.-dnb-og-handelsbanken-kommer-inn-pa-eiersiden

Vi vet at Vow også gjør om kloakkslam til energi, og har levert et anlegg til dette til japanske Kobelco i 2020.

Dette er bare EN av dusinvis av løsninger Vow tilbyr.

Jeg har tro på at kloakkslamselskapet Cambi et et godt ESG-selskap, men jeg er ikke helt enig i at det ikke finnes et enda bedre ESG-selskap hvis man leter litt.....
Redigert 02.02.2021 kl 13:35 Du må logge inn for å svare