DSRT: Tidenes mangedoblingskandidat 🏆

Gulltider
DSRT 06.09.2021 kl 14:09 22871

Denne mĂ„ leses đŸ„‚đŸ„‚

https://finansavisen.no/nyheter/teknologi/2021/09/03/7730732/desert-control-bygger-seg-opp

– Vi er i rute med teknologiutvikling og produksjonskapasitet. EtterspĂžrselen Ăžker, og vi har en sterk partner Ă„ gĂ„ til markedet med i pĂ„vente av et vellykket pilotresultat med Mawarid i andre halvĂ„r, legger han til.

Desert Control har laget en flytende leire som gjÞr at toppjord, sandholdig jord og Þrkensand fÄr tilbake evnen til Ä holde pÄ vann og nÊringsstoffer.
Redigert 10.09.2021 kl 09:23 Du mÄ logge inn for Ä svare
Tradinator
05.06.2024 kl 14:29 2399

Ny aktiviet stadig her nÄ. Et vellyket Golfbane prosjekt Þker nÄ i omfang ser jeg pÄ Insta. Syns det begynner Ä rÞre seg litt komersielt ogsÄ her nÄ, kommer det snart en stor offentlig aktÞr med en kjempeordre?
CatchTrader
05.06.2024 kl 15:55 2336

Minste tegn til en storkontrakt her, sÄ kan man lett x3 pÄ dagens kurs - Nedsiden ser jeg nÄ som begrenset mtp siste status og oppdateringer
Aksjen er allerede priset som et "mislykket" selskap - NĂ„ har de Ă©n oppgave >> Annonsere Penger inn i kassa!
Cruelly
12.06.2024 kl 15:52 2090

Holder man Þye med selskapets potensielle kunder pÄ sosiale medier, nÄ sÊrlig innen sports- og golf-resorts og baner i USA, vil man se at det skjer ting nÄ, og senest i natt norsk tid. Dette er prosjekter og samarbeid det vil ta en uke eller to fÞr det meldes fra selskapet, og kanskje meldes det ikke i det hele tatt fÞr i neste kvartalsrapport. SÄ vÊr smarte og sÞk opp i sosiale medier segmenter som er aktuelle for selskapet Ä gjÞre prosjekter for og fÞlg dem, ikke vent pÄ at prosjektene meldes om du tenker deg inn. For oss som alt er inne med alt vi kan sette av av penger til investering har det ikke sÄ mye Ä si, men det er gÞy Ä fÞlge med og betryggende Ä fÄ vite det sÄ fort som mulig nÄr det gÄr rette veien. Denne sommeren blir bare bedre og bedre.
trodlet
12.06.2024 kl 16:36 2063

Er Dsrt priset som et mislykket selskap? I Q1 hadde de en omsetning pÄ ca 400.000,- i mnd. Er dere klar over hvor lite det er? Det er ikke fortjeneste pÄ 400.000,- , men omsetning!!!
Dette hadde vÊrt alarmerende om det sÄ hadde vÊrt omsetningen til pÞlsebua pÄ gamle Briskeby.
Med en Mcap pÄ over 400.000.000,- sÄ mÄ vel enhver se at dette blir feil. NÄ blir det "lokket " med kontrakter pÄ golfbaner i selveste USA. Er det den veien Dsrt skal gÄ? Da blir de i sÄ fall verdens dyreste gartnerselskap.
Omsetningen, ikke fortjeneste, dekker ikke engang lĂžnna til sjefen
NÄ har aksjen fÄtt seg en liten og uforstÄelig opptur i det siste. Jeg lurer pÄ hvor lenge det varer.
Lykke til med deres valg :)
Bearwizard
12.06.2024 kl 19:41 1998

Det var litt av en analyse
du argumenterer altsÄ med at selskapet er verdsatt for hÞyt fordi inntektene er marginale. Vet du i det hele tatt forskjellen pÄ et vekst- og verdiselskap? I din bok er altsÄ alle oppstartselskaper null verdt fordi de ikke tjener penger. Det er et revolusjonerende syn
grundere i Norge; dere mÄ slutte Ä innovere..dere er verdt null. Med ditt syn pÄ verden hadde det blitt lite innovasjon..vi hadde vel knapt funnet opp hjulet dersom ditt syn hadde rÄdet. ForÞvrig; tar vare pÄ posten din og sÄ snakkes vi om et Ärs tid
(eller ikke da du sannsynligvis er borte fra forumet).
bravi
12.06.2024 kl 21:02 1942

Tja, man kan se dette pÄ flere vis. Det er iallefall helt klart at Desert solgte skinnet fÞr bjÞrnen var skutt, mange ble lurt til Ä investere i aksjen basert pÄ alt for optimistiske prognoser.
De stÞrste aksjonÊrene sitter i ro, fÄr hÄpe det er fordi de tror pÄ caset og ikke fordi de frykter Ä gruse kursen hvis de selger seg ut.
Leste at de har doblet prod. kapasiteten pr. enhet, da kan man tro at prisen til kunde blir halvert. At salget har Þket pga. videreutviklingen Desert snakker om var ihvertfall ikke synlig i Q1 resultatene. Hvis ikke Desert fÄr til resultater nÄ fremover vil det bli vanskelig Ä fÄ til en ny emisjon.
trodlet
12.06.2024 kl 21:07 1935

Mener du at Dsrt er et vekstselskap? NÄ har gjengen fra Stavanger og omegn holdt pÄ med dette leiregreiene i omtrent 15 Är og de har sÄgar vÊrt bÞrsnotert i over tre Är. Og hvor er vi nÄ? Et internasjonalt konsern med en omsetning pÄ ca 13.000,- kroner dagen. SÄ i lÞpet av alle disse Ärene har omsetningen steget fra 0,- til 13.000,- kroner dagen. Jo, en viss vekst har det vÊrt. De fleste burde se at Ä verdsette dette selskapet til 400.000.000,- er litt merkelig. I tillegg kommer en pÄstand om at en etterlengtet avtale kan triple denne verdien straks. Det blir for usaklig.
Men for all del, jeg hÄper Dsrt har et produkt/tjeneste som kan bidra slik det er tenkt, men god butikk vil det neppe bli
Opp+
12.06.2024 kl 21:58 1893

4 uker siden deler Ben Allgood et innlegg pÄ sin LinkedIn side:
Ben Allgood: Senior Manager - NEOM Urban Development & Regional Marine Planning, sier dette: The next Nobel prize winner Ole Kristian Sivertsen no doubt. Technology the world needs now

The highlight of UAE COP28 exhibiters was meeting the desert control team, kudos to WEF for raising the awareness
đŸœïž#regreening the #desert.

https://www.linkedin.com/posts/benallgood_foodsecurity-sdg2-agriculture-activity-7195824490935726081-hNWa?utm_source=share&utm_medium=member_ios

De fleste vet kanskje hva NEOM er, men for de som ikke vet, kan jo Google seg litt fram:)

Ben Allgood award winning designer med 25 Ă„rs profesjonell erfaring i Ă„ lede urban prosjekter fra start til ferdigstillelse. Senior manager i NEOM, eller trodlet fra lille Norge, et anonymt stakkarslig lite nick som bekrefter sin vĂŠremĂ„te i nicket. Kan man fĂ„ et lettere valg😂
Redigert 12.06.2024 kl 21:59 Du mÄ logge inn for Ä svare
Bearwizard
12.06.2024 kl 22:10 1870

Du avslÞrer jo til fulle hvor ignorant du er med uttalelser som «disse leiregreiene». Bruker ikke mer spalteplass pÄ sÄnne som deg
trodlet
12.06.2024 kl 22:14 1860

Takk for innlegget Opp+. Det er alltid godt med en god latter fÞr natta setter inn. Man mÄ kunne tulle og le litt innimellom.
Ha en fin kveld :)
elnomi
12.06.2024 kl 22:20 1848

Snart kommer hundrevis av millioner av 5 Ăžres emisjonsaksjer i markedet. Gap opp, her skal 5 Ăžres aksjer trykkes ned.
Cruelly
12.06.2024 kl 22:25 1827

Poenget er at selskapet nÄ beviselig fortlÞpende har kommet i gang med flere prosjekter for flere kunder, bÄde nÄ i vÄres, mai og juni og i skrivende stund. Det blir feil Ä diskutere utviklingen fremover ved Ä se seg bakover. Men for Ä ta det, sÄ ja, utviklingen til og begynne med i selskapet gikk nok helt sikkert ikke like fort som mange feilaktig hadde hÄpet pÄ til tross for at CEO har sagt at selskapet bygger sin forretning og suksess sten for sten. Men nÄ er altsÄ selskapet godt i gang med denne "sten-leggingen" og vÊr klar over at prosjekter sjelden meldes fra selskapet annet i forbindelse med kvartalsrapporter, sÄ selv om ingen presse- eller bÞrsmeldinger fra selskapet har informert om disse flere prosjektene som nÄ er igang, sÄ er de altsÄ noen allerede alt ferdig mens andre pÄgÄr og enda flere er gjort avtale om. Og for den som mener det ikke ligger penger i Ä utfÞre selskapets tjenester for sports- og golf-baner i USA, bÞr nok lese seg litt bedre opp, sÄ enkelt er det. Noen kan selvsagt ha en agenda og et Þnske om Ä prate ned kursen fordi man selv stÄr utenfor nÄ da ting skjer fort og aksjekursen stiger, men jeg vil anbefale heller Ä komme seg inn enn Ä gjÞre fÄnyttes forsÞk pÄ Ä prate kursen ned noen fÄ Þrer her mens kursen i mellomtiden fort gÄr kroner avsted videre opp. Bare et velment tips. Jeg unner alle Ä fÄ vÊre en del av dette selskapets fremtid, og nÄ behÞver man ikke lenger smÞre seg med den samme tÄlmodigheten engang som i tiden som alt er tilbakelagt. Ønsker med det samtlige her inne en riktig god kveld og all lykke med sine investeringer uansett i hva for et selskap man sitter. Som jeg ogsÄ sa i mitt forrige innlegg: FÞlg ikke bare med pÄ selskapets egne kontier pÄ sosiale medier, men ogsÄ pÄ de til de sektorer og selskaper som selskapets markedssatsing er rettet mot og dere vil ogsÄ, som meg, oppdage at ting skjer om dagen og som ikke meldes eller opplyses om andre steder. Det krever ikke veldig mye for Ä snappe opp informasjon fÞr alle andre gjÞr det om man bruker fantasien og litt tid pÄ det bare.
trodlet
12.06.2024 kl 22:52 1804

Driver du med klipp og lim,Cruelly? Jeg er ganske sikker pÄ at jeg har lest dette innlegget mange ganger fÞr, og faktisk for flere Är siden.
Greit nok at det er sagt at selskapet skal bygges sten for sten, men at stenene skulle vÊre sÄ bitte smÄ, det var det ingen som sa.
Jeg prÞver ikke Ä snakke aksjeprisen ned. Til det har jeg for stor respekt for de som har satt sine penger i selskapet. Grunnen til at jeg skriver nÄ, er at jeg leser at kursen kan triples ved kontrakt. Det er definitivt Ä prÞve Ä snakke opp kursen, og det har det vÊrt litt for mye av de siste Ärene. Det viser den historiske aksjekursen
elnomi
12.06.2024 kl 23:10 1789

Klart han driver med klipp og lim i et forsÞk pÄ Ä dreie fokus vekk fra en historisk elendig kursutvikling over tid - feil Ticker pÄ kommentaren.
Redigert 12.06.2024 kl 23:53 Du mÄ logge inn for Ä svare
Cruelly
12.06.2024 kl 23:13 1780

trodlet skrev: "Driver du med klipp og lim,Cruelly? Jeg er ganske sikker pÄ at jeg har lest dette innlegget mange ganger fÞr, og faktisk for flere Är siden."

NÄ mÄ du slutte Ä drite deg ut, trodlet; jeg har ikke skrevet et ord om Desert Control fÞr for noen fÄ mÄneder siden og har ytterst fÄ innlegg her pÄ forumet. VÊr saklig, sÄ kanskje du slutter Ä dumme deg seg sabla ut hele tiden. Dette er ikke invitasjon til personkrangel, men svar pÄ tiltale!

Samme gÄr for brukeren elnomi som hev seg pÄ med stÞtteerklÊring til tabbeinnlegget til trodlet.

Dette beviser jo en gang for alle at dere ikke baserer innleggene deres pÄ fakta i det hele tatt men bare tar ting rett ut av luften som det passer dere og deres agenda og sier absolutt hva som helst, eller om agendaen bare er Ä krangle, hva vet jeg?
Redigert 12.06.2024 kl 23:16 Du mÄ logge inn for Ä svare
Opp+
12.06.2024 kl 23:15 1778

Desert har penger til q4 2025, hvorfor sitter du Ä lyver? Greit Ä vÊre negativ, men Ä sitte Ä lyve om at en kriseemisjon befinner sted nÄ, er vel over kanten?
trodlet
12.06.2024 kl 23:42 1748

Du vet kanskje ikke at det er mulig Ă„ klippe/lime andre sine innlegg. Det trenger ikke bare vĂŠre dine innlegg. Men nok om det.
I motsetning til deg, sÄ har jeg skrevet pÄ Dsrt trÄdene lenge, og jeg har fulgt utviklingen/avviklingen i flere Är. Jeg kjÞpte aksjer til 40,- kroner, nÄr kursmÄlet hos en bank var 50,- Jeg var med fra 40,- til 30,- og opp igjen til 40,- og jeg hadde flere tusen aksjer. Det hÞres ikke sÄ mye ut i dag, men jeg kjÞpte for 40,- kr stk. og solgte for 40,- etter nedturen til ca 30,-
i den perioden hadde jeg nÊr 200.000,- investert i Dsrt, og jeg brukte veldig mye tid pÄ Ä lese meg opp. Det jeg fant ut gjorde at jeg ikke ville sitte som eier i dette selskapet. For Ä korte historien ned, jeg var veldig lettet da jeg fikk solgt meg ut av selskapet uten tap. Jeg kan ikke skjÞnne hvordan dette selskapet skal kunne tjene penger. Eller jeg ser en mulighet. Det er Ä leve av stÞtte fra ulike fond eller EU-midler som skal redde kloden.
NÄr kursen sto i ca 30,- skrev jeg her pÄ forumet at jeg forventet kursen til Ä gÄ ned til 5 kroner. SÄ Cruelly, jeg har ikke dritet meg ut, men det var ganske nÊrme at jeg gjorde det for et par-tre Är siden nÄr kursen var i 30-40 kroner. Jeg skal aldri mer eie Dsrt-aksjer, men jeg skal fortsette Ä fÞlge med pÄ hvordan det gÄr/ikke gÄr
elnomi
12.06.2024 kl 23:52 1737

Beklager blandet desert Ticker med nordic unmanned (det er i det selskapet 5 Þres emi gjennomfÞres nÄ)
Opp+
12.06.2024 kl 23:55 1733

Ah, da skjþnner, no prob👍
Opp+
13.06.2024 kl 07:43 1639

men ogsÄ pÄ de til de sektorer og selskaper som selskapets markedssatsing er rettet mot.

Kan du vÊre litt mer spesifikk pÄ hvilke kontoer du snakker om her?
Cruelly
13.06.2024 kl 11:06 1545

UtendÞrs idrettsanlegg, golfbaner, sportsbaner (fields) innen en rrekke grener, til dels parker men for dem er det ikke sÄ lett Ä finne noen fornuftige kontoer i sosiale medier, samtlige i nÊr tilknytting til byer i USA, altsÄ ikke sÄ veldig langt ute i periferien. Mine erfaringer er at nÄr Ún tester LNC vil ikke "nabo-anlegg" som er deres konkurrenter la denne stikke av med fordelene, for konkurransen er beinhard der borte og anleggene ligger dels tett. Derfor anbefaler jeg en strategi hvor man finner ut hvilke anlegg selskapet allerede har hatt prosjekter for eller har inngÄtt avtale om slike med og sÄ finner ut (Google Maps er fin til det) hvilke andre grÞntanlegg som befinner seg i nÊrheten og dessuten om kunden besitter andre anlegg andre steder. Jeg anbefaler ogsÄ Ä sÞke opp sider og lister pÄ nettet som tar for seg hvor man for eksempel kan spille ditten og datten eller trene sÄnn og sÄnn i nÊrheten av hver enkel by, da kan man vÊre heldig og nÊrmest komme over en masse navn og beliggenheter pÄ slike og sÄ ta det derfra videre i sosiale medier eller pÄ selskapssidene. Det blir litt mer som Ä nÞste opp en trÄd enn Ä lete etter nÄlen i hÞystakken for Ä si det slik. Det kryr av grÞnne lunger og baner i byene i USA, sykt mange flere enn man innbiller seg. SÞkemulighetene i sosiale medier grenser til det hÄplÞse, men et sÞketips: Desert Control er det nesten meningslÞst Ä sÞke pÄ fordi det dessuten er et begrep, men LNC, forkortet eller fullt ut, er langt mer treffsikkert. Det hadde sikkert hatt noe for seg Ä finne kontoer til plantefelt og friland gartnerier o.s.v. ogsÄ, men det har jeg hatt minimalt med hell i Ä oppdrive.
trodlet
13.06.2024 kl 11:21 1524

Hvis vanning av golfbaner og treningsanlegg/-parker i USA blir den nye satsingen for D.C. sÄ vil jeg pÄstÄ at det vil vÊre en svÊrt usikker vei Ä gÄ. De aller aller fleste som er med i emisjonene er med for Ä gjÞre verden til et bedre sted. Det samme gjelder for mange av de som har aksjer i selskapet. Hvis DC gÄr fra Ä ville hjelpe en utsultet befolkning til Ä gjÞre golfbanen til Trumf bedre Ä gÄ pÄ, ja da er det mye goodwill som forsvinner. Den veien tror jeg vil bli den raskeste veien til slutten for DC.
Opp+
13.06.2024 kl 12:01 1492

FÞlg med litt da, dette gjÞr for at landskap, golfbaner er en kortere vei til markedet, man der resultatene med engang, de fÄr ogsÄ utviklet teknologien samtidig som de vil tjene penger pÄ dette. En golfbane er estimert til inntekt mellom 5-10 mill, sÄ du kan jo begynne Ä regne pÄ hvor mange golfbaner det er og gjette pÄ hva som skjer nÄr snÞballen begynner Ä rulle. Dette gjÞr de samtidig som de har piloter med FN, NEOM, stÞrre plantasjer, som tar litt lengre tid for de mÄ vente pÄ en hÞstesesong for Ä fÄ resultater, men her er de ogsÄ i fase 2 nÄ. De er nÄ fremover, neste par Ärene de begynner Ä hÞste fruktene. Som aksjonÊrer har ventet 10 Är pÄ.
Tradinator
13.06.2024 kl 12:15 1473

For 16 minutter siden leverte de LNC til en ny vinfarm i California, det er en del av de, og vinprodusenter fÄr store utfordringer med tÞrke fremover. Det har tatt tid med DSRT men imponerende aktivitet over dammen nÄ, sÄ fÄr vi hÄpe det dundrer inn noe med penger i. FN er ikke et dÄrlig tips tror jeg. Tror de ser enorme muligheter med denne teknologien i en stadig tÞrrere verden.
trodlet
13.06.2024 kl 12:27 1454

Inntekter ser vi er en dÄrlig indikator for Ä kunne si noe om overskudd/fortjeneste. PÄstÄr du at en golfbane kan bruke 800.000,- i mnd pÄ vanning av banen? Hvem har gjort dette estimatet?
Opp+
13.06.2024 kl 12:53 1426

Dette er jo enkelt Ă„ finne info om.
Her f.eks. And it’s not just Water Authority incentives and penalties driving the golf-course conservation efforts; the links also save big on water bills. It’s not uncommon for Vegas golf courses to pay $1 million or more a year just for water. Next to labor, water’s the most expensive item in a course’s maintenance budget.
https://www.lasvegasadvisor.com/question/vegas-golf-course-water-conservation/

Men det er jo kjent at golfbaneeiere betaler skyhÞye priser for vann. Du kan ogsÄ se estimatet 5-10 mill inntekt per golf anlegg pÄ Arctic analysen. De har 30-40% margin. SÄ da er det bare Ä finne fram kalkulatoren. Er i fase 2 nÄ, next up er kontrakt i slutten av Äret, da begynner snÞballen rulleferden sin.

Tradinator
14.06.2024 kl 12:34 1258

Fra X i dag
a soil improvement solution for water conservation through the golf course irrigation system is a game changer.

We now start monitoring how much irrigation can be cut back while retaining soil moisture levels for optimal turf health and perfect playing surfaces.

It will also be interesting to determine if our liquid mineral formula can improve capillarity on the turf surface, avoiding the hydrophobic layer that courses combat by spraying wetting agents/surfactants 1-2 times per month.

A one-time application lasting 3-5 years can represent operational savings and environmental benefits extending beyond water conservation.
Opp+
14.06.2024 kl 16:44 1206

Har du link? Jeg finner det ikke.
CatchTrader
15.06.2024 kl 01:13 1071

X3 😊
Tradinator
21.06.2024 kl 08:54 655

DSRT ansetter og nye styremedlemmer med meget spennende track record innhentes. Det er en optimisme i selskapet nÄ jeg ikke har sett pÄ en stund. Tror de skjÞnner at kontrakter begynner Ä nÊrme seg og at de har funnet en inngang via golfbaner, til Ä vise denne hva de kan utrette. Limoneira prosjektet virker jo Ä vÊre meget vellyket, og snart kommer det stadig tÞrrere vinplantasje markeded til Ä dra nytte av dette. Optimist pÄ vegne av DSRT nÄ, for dumt Ä ikke ha noen lodd her til dagens inngangspris.