Donald truer med toll på oljeimport 😀

Vampyren
DONALD 05.04.2020 kl 09:08 9174

WASHINGTON (Reuters) - U.S. President Donald Trump said on Saturday he would impose tariffs on crude imports if he has to "protect" U.S. energy workers from the oil price crash that has been exacerbated by a war between Russia and Saudi Arabia over market share.

Donald vil beskytte amerikansk oljeproduksjon. 👍

Mvh



Redigert 21.01.2021 kl 06:31 Du må logge inn for å svare
Sølvrev1
06.04.2020 kl 12:55 769

Han har sagt mye mer enn det der. Det er ikke mulig å holde oversikt med alt som ryr ut av munnen på ham.

Så sendingen i natt med Trump og task force. Det egoet er grandiost, det er det ingen tvil om, selv om han prøver så godt han kan. Det bare bobler over hele tiden. Oljeprisen hadde hentet seg noe inn før spørsmålene om avtale-problemene og tariff-mulighetene kom. Prisen stupte umiddelbart igjen som følge av det han sa.

Mot slutten klarte han til og med å fortelle at "de [administrasjonen/task force] ikke engang sa alt hva de diskuterte på bakrommet" (om covid-19), i et forsøk på å fremstå som både handlekraftig og foran utviklingen, men som selvfølgelig tolkes annerledes av alle som ikke er nesegrus Trump-beundrer.

Han blafrer i alle retninger som ei fille på et tørkestativ. Extend and pretend fungerer ikke når det ikke skjer noe annet kognitivt enn at det første og beste som popper opp kommer ufiltrert rett ut.

Og at ikke skaren med tilhengere gjennomskuer ham er nedslående. Enhver som vil kan tydelig se at det ikke er det amerikanske folket han har fremst i frontallappen. Personifisering av politikken er noe herk, men jeg tviler sterkt på at det blir noe særlig bedre med det som eventuelt avløser ham, dessverre.

En mer strigla og behersket utgave av stort sett det samme er hva erstatningen blir. Og USA fortsetter sin ferd mot den berømte kanten.