<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Restauranteiere vil hente 2,5 mill. til vinimportsatsing

Eierne av Dapper Bistro i Oslo ønsker å hente penger for å skalere innen vinimport. Målet er å selge vin til flere restauranter og å komme inn på Vinmonopolet.

Publisert 12. feb. 2023
Lesetid: 2 minutter
Artikkellengde er 2 ord
Article lead
+ mer
lead
HENTER PENGER TIL ØKT VINSATSING: Dapper Bistro satser på mat, vin og mote i felles lokaler. Nå ønsker eierne å skalere opp vinimportfirmaet, selge vin til flere restauranter og prøve å komme inn på polet. Foto: Iván Kverme
HENTER PENGER TIL ØKT VINSATSING: Dapper Bistro satser på mat, vin og mote i felles lokaler. Nå ønsker eierne å skalere opp vinimportfirmaet, selge vin til flere restauranter og prøve å komme inn på polet. Foto: Iván Kverme