<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
restaurant
– En biff kan ikke koste 1.000 kroner
Tre av restaurantene vokste med 20 prosent, men Fursetgruppen måtte se resultatet halvert i fjor.
Kjøpte 8,6 prosent av pizzatapssluk
– Det er ingen jubel i bransjen, sier Erik Tronbøl. Likevel har han og medgründerne av Delicatessen kjøpt seg inn i et restaurantselskap som har tapt over 200 millioner på syv år.
Knallsterk femmer for nykommeren på Aker Brygge
Nærmest i det skjulte har det enorme restaurantlokalet, som har stått tomt lenge, blitt forvandlet til et hus fullt av herlige overraskelser.
Mekling i gang for hotell- og restaurantbransjen
Meklingen er i gang i lønnsoppgjøret for ansatte i hoteller, restauranter og flycatering. Om partene ikke blir enige, blir det streik mandag.
Utvider restaurantdriften på Bygdøy
De har drevet serveringsstedet Lille Herbern lønnsomt i en årrekke. Nå tar de samme eierne over driften av en annen Bygdøy-restaurant.
Matblogger åpner restaurant
Matblogger Jan Henrik «Gladkokken» Syversen åpner sin første restaurant. Med på laget har han Eik Servering.
Olav Thon-restaurant overrasker
At et fiskemåltid på en brun pub er på nivå med Sjømagasinet og Lofoten Fiskerestaurant noen kilometer lenger sør i Oslo, så ikke anmelderne komme.