restaurant
tirsdag 21. januar 2025
Satser stort i Deichmanske-bygget
fredag 13. september 2024
Burlesk reddet bunnlinjen
tirsdag 3. september 2024
Sluker seks utesteder i Oslo sentrum
fredag 16. august 2024
Drift av asiatiske restauranter ga kjempeutbytte
25,2 millioner kroner. Det er utbyttet familien Cheng har kunnet hente ut fra den lønnsomme restauranten Dinner de seneste to årene.
fredag 5. juli 2024
– En biff kan ikke koste 1.000 kroner
Tre av restaurantene vokste med 20 prosent, men Fursetgruppen måtte se resultatet halvert i fjor.
fredag 7. juni 2024
Kjøpte 8,6 prosent av pizzatapssluk
– Det er ingen jubel i bransjen, sier Erik Tronbøl. Likevel har han og medgründerne av Delicatessen kjøpt seg inn i et restaurantselskap som har tapt over 200 millioner på syv år.
søndag 12. mai 2024
Knallsterk femmer for nykommeren på Aker Brygge
Nærmest i det skjulte har det enorme restaurantlokalet, som har stått tomt lenge, blitt forvandlet til et hus fullt av herlige overraskelser.
lørdag 13. april 2024
Mekling i gang for hotell- og restaurantbransjen
Meklingen er i gang i lønnsoppgjøret for ansatte i hoteller, restauranter og flycatering. Om partene ikke blir enige, blir det streik mandag.
søndag 24. mars 2024
Utvider restaurantdriften på Bygdøy
De har drevet serveringsstedet Lille Herbern lønnsomt i en årrekke. Nå tar de samme eierne over driften av en annen Bygdøy-restaurant.
fredag 22. mars 2024
Matblogger åpner restaurant
Matblogger Jan Henrik «Gladkokken» Syversen åpner sin første restaurant. Med på laget har han Eik Servering.
Last flere artikler