<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
restaurant
Olav Thon-restaurant overrasker
At et fiskemåltid på en brun pub er på nivå med Sjømagasinet og Lofoten Fiskerestaurant noen kilometer lenger sør i Oslo, så ikke anmelderne komme.
Lunsjguiden: Fotball og duftlys hånd i hånd
Når to fotballidioter havner på sportspub for å spise en forretningslunsj, blir resultatet alt annet enn forventet.
To konkurser på kort tid - nå får «Lompa» ny eier
Olympen har gått over ende to ganger på halvannet år. Nå akter Terje Tuft å blåse nytt liv i det 124 år gamle Oslo-utestedet.
– Jeg vet ikke om noen i bransjen som er større enn oss
Eik Servering fortsetter sin ekspansjon. Nå skal det hentes penger til videre vekst, og til neste år akter restaurantgruppen å kikke over svenskegrensen.
Utenlandsetablering sved på bunnlinjen
Høye underskudd ved restaurantene i utlandet ga blodrød bunnlinje i Olivia-kjeden i 2022.
Selger svinaktig lønnsom restaurant
Ekteparet Hegbom har i en årrekke tjent gode penger på Oslo-restauranten Den Glade Gris. Nå selger de gullgruven til Eik Servering.
Sawan og Brasserie Ouest er solgt
Sawan og søsterrestauranten Brasserie Ouest har vært lekegrinder for Oslo vest-beboere i en årrekke. Nå får de lønnsomme restaurantene nye eiere.