<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Blodrødt for svenske hamburgere i Norge

Kraftig vekst i hamburgersalget hjalp ikke. Max Norway måtte notere et underskudd på 41 millioner kroner i fjor.

Publisert 27. aug. 2023
Lesetid: 4 minutter
Artikkellengde er 765 ord
Article lead
lead
TAPTE 41 MILLIONER I NORGE: – Når man befinner seg i et lavmarginmarked må man ha volum. Det har vært vanskeligere enn vi hadde trodd å finne lokasjoner, så vi har for få restauranter i Norge. Vi bør nå en kritisk masse på 30–40 restauranter så raskt som mulig, sier Max-sjef Richard Bergfors. Her er han på vei ut av Max-restauranten på Egertorget i Oslo. Foto: Lena S. Falck
TAPTE 41 MILLIONER I NORGE: – Når man befinner seg i et lavmarginmarked må man ha volum. Det har vært vanskeligere enn vi hadde trodd å finne lokasjoner, så vi har for få restauranter i Norge. Vi bør nå en kritisk masse på 30–40 restauranter så raskt som mulig, sier Max-sjef Richard Bergfors. Her er han på vei ut av Max-restauranten på Egertorget i Oslo. Foto: Lena S. Falck