Kjøpte 8,6 prosent av pizzatapssluk
– Det er ingen jubel i bransjen, sier Erik Tronbøl. Likevel har han og medgründerne av Delicatessen kjøpt seg inn i et restaurantselskap som har tapt over 200 millioner på syv år.
Publisert 7. juni
Lesetid: 4 minutter
Artikkellengde er 828 ord![Article lead](https://imaginary.finansavisen.no/resize?url=https%3A%2F%2Fsmooth-storage.aptoma.no%2Fusers%2Fhegnar%2Fimages%2F108599677.jpg%3Ft%5Bquality%5D%3D100%26%26accessToken%3D427f0c23e70c600cc6be7611941832a2c5ba805877f9a4216644125415211714)
SKAL SNU SKUTA: – Nå skal vi bedre driften og likviditeten i Villa Paradiso Group. Da har vi et kjempegrunnlag for å skape en aktør som tjener penger innen tre år, sier Erik Tronbøl, ny medeier og daglig leder i Villa Paradiso Group. Her i Villa Paradiso-restauranten på Majorstuen. Foto: Lena S. Falck