Anbefaler tre aksjer

Orion Securities har funnet frem til tre aksjer som forhåpentligvis vil stige i verdi.

Børs

I dagens rapport fra Orion Securities omtales følgende tre aksjer som dagens case.

  • Norse Energy (3,75) løftet seg pent i går på svært høyt volum. På tross av kursoppgangen står aksjen fortsatt øverst på ønskelisten vår.Norse Energy (3,75) løftet seg pent i går på svært høyt volum. På tross av kursoppgangen står aksjen fortsatt øverst på ønskelisten vår.
  • AF Gruppen (92,00) er det trygge valget på Oslo Børs idet både markedsutsikter, prismultipler, balanse og visibilitet taler til aksjens fordel. Vårt kursmål er 115.AF Gruppen (92,00) er det trygge valget på Oslo Børs idet både markedsutsikter, prismultipler, balanse og visibilitet taler til aksjens fordel. Vårt kursmål er 115.
  • Vi hadde tidligere i uken møte med ledelsen i Green Reefers (4,50). I følge dem er det nå duket for et kraftig løft i kjøleskipsratene før de topper ut i mars-april. Dette er et sesongmessig fenomen, og det er ingen grunn til at det ikke skal gjenta seg i år.Vi hadde tidligere i uken møte med ledelsen i Green Reefers (4,50). I følge dem er det nå duket for et kraftig løft i kjøleskipsratene før de topper ut i mars-april. Dette er et sesongmessig fenomen, og det er ingen grunn til at det ikke skal gjenta seg i år.

Nyheter
Næringsliv